Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
81! Ha így jobban tetszik lehet pénzszomjas kis senki is, így szimpatikusabb?
Azt kérdeztem, hogy a
"Szerintetek az Angliába kimenekült senk..szóval a "tanárnő" az, aki másutt meg lustának nevezi, aki nem szerencsés és emiatt pénzes?Nézd az elég egyértelmű, hogy az illető "hölgy" egy végtelenül rossz ember, aki össze vissza hazudozik, egy simbi-limbi kis bárki által elvégezhető szakocskáról, ami levelezőn is letudható azt hazudja, hogy az valami, -most őszintén, hol van egy kis tancsisazkcsi mondjuk egy jogi, mérnöki, orvosi, gyógyszerészi vagy komolyabb természettudós, vagy pénzügyes-közgáz szakhoz képest, úgy van a béka sejhaja alatt, majd megpattan külföldre, mikor rájön, hogy itthon egy Tesco pénztáros fizetését kapja, és itt előadja, hogy ő mennyit tanult, tehát semmit.
Mellesleg ez nem is én voltam aki kérdezte, de tényleg egy szóval nem írta sehol, hogy tanárként dolgozik és nem mondjuk segédpincérnő.
Angliában jó nyelvtudással szakma nélkül is simán megkeresel ennyit.
Én annó földrajz-biosz-kémia mesterszakon végeztem, vagyis 2-n, a 3. at levelezőn csináltam. Elvileg a földrajz a legkönnyebb. Na most mutatok egy könyvet, 832 oldalas, 60 tétel volt belőle szigorlaton. Ez két féléves tárgy volt (Ált termföldrajz I-II.+éghajlattan). 800 oldalt kellett átnyálazni 5 kreditért, és a mezőny 64%-a első év végén kibutott földrajz szakon emiatt. A többit gondold utána, mennyire könnyű elvégezni egy szakot. Plusz ha el is végzed a 6 évet, utána írhatsz 2 év gyakorlat után portfóliót, majd minősítenek és ha elvérzel rajta, bukod a diplomádat is. Az más kérdés, hogy az állam gyűlöli a tanárokat és majdnem minimálbéren tartja őket, de ennek hamarosan durva böjtje lesz, pár éven belül nem lesz tanár és majd akkor lesz megint drasztikus, 50%-os bérfejlesztés, amikor beüt a krakk. Nagyon nehéz egy természettudományos tanári szak, leeht egy töri vagy tesi nem ennyire (mikor mentünk vizsgázni és nem tudtuk vmelyik tételt, minden tanár azt mondta, maga biztos tesis).
87! Itt sír a sok láblógati, hogy nekik nehéz dolguk volt a tanárin, és fontosnak hazudják magukat. de még mindig nem tudtuk meg, hogy 800-ezres senki milyen munkakörben dolgozik...😆
Nem én írtam, hogy orvosis vagyok, de ettöl még a tanári szakosokat nem tartom sokra, aki semmi másra nem jó, de akar egy diplomát, abból lesz a tanár! Tudom szarul esik de így van.
87! Látod ezt inkább kedves szüleidnek kellett volna kívánni!
Itt vagyok mint 67-es,miben segíthetek? :D
Sem tanár, sem láblógató nem vagyok, nem is nagyon harcoltam itt a kommentek alatt, miért engem hiányol valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!