Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
Mondjuk ehhez nem kell egyetem csak egy jo szakma.
Ismét egy "értelmes" kérdés.
Leírhatja itt húsz nő, hogy nem érdekelte a párja fizetése, mikor összejöttek, illetve a párjának is átlagfizetése van. Teljesen mindegy. A kérdező elvitatkozik szépen azzal az egy (!) nővel, aki azt írja, hogy neki fontos a pénz, mert mert ezzel alátámasztja a kérdező sanyarú kis sorsát és kiélheti a frusztrációját...
"Holnap beiratkozok egy egyetemre, aztán a következő éveim azzal fognak telni hogy minden szabadidőmet feláldozva valami olyasmivel foglalkozzak ami hidegen hagy, "
Ugyanezt csináltam, azzal a különbséggel, hogy engem érdekelt. Ahogy a páromat is. Ő mérnök. Jól keres. Én is mérnök vagyok. Én is jól keresek. De biztos csak azért vagyok vele, mert nekem elég a saját fizetésem, kell az övé is.
Tudod, az a fő különbség a rosszul kereső és jól kereső emberek között, hogy az utóbbiak tesznek érte, nem csak siránkoznak. (Ok, van kivétel, ápolók, tanárok.... , de gondolom, te egyik sem vagy.)
,,Mindenki a maga kategóriájában keressen. Az átlagos kinézetű nők átlag fizetéssel is milliomos férfit akarnak sokszor,bár nem tudom mire fel.. Akkor egy gyönyörű, tanult és jól kereső nő miért adná le oda a szintet, ahova az átlagos se adja le? "
-Tudod, a szépség relatív.
-Az, hogy tanult vagy és nagy(?) a lexikális tudásod, szintén nem jelent semmit.
-Mindenki a maga kategóriájában keressen? - épeszű ember nem gondolkodik így. A te kategóriádat úgy hívják, hogy sznob.
Aki nálad kevesebbet keres, az számodra automatikusan egyszerű ember?
Szoktam látni magadfajtákat étteremben, kirittyentve, öltönyös fazonokkal. Azon kívül, hogy megy a rongyrázás, a pasi lövi a sztárfotókat az agyonsminkelt asszonykáról a legújabb iphone-val, aki a százezres bundájában pózol egy-egy insta sztori kedvéért, hogy mindenki lássa, ő/ők milyen boldogan élnek, mi érdekeset tudtok felmutatni?
Igazad van, az ilyen típusú nőkhöz olyan férfi is való, akinek a pénztárcája vastag, és a vagyonával "kényezteti" a nőt.
De azért álljon már meg a menet.
Egy átlag keresettel rendelkező nem lesz automatikusan sem egyszerűbb, sem butább, sem csúnyább, mint az, akinek sok pénze van.
1 dolog a különbség az átlag emberek és köztetek - az pedig a felszínesség, a javatokra.
"A jólkeresö és rosszul keresö emberek között a különbség a szerencse."
Ezt mondják a lusták.
Mindenki sat szerencséjének a kovacsa.
Párom is ennyit keres, de jól beosztja.
Én többet keresek és elvileg jól is nézek ki. Sőt...kapaszkodj meg🤣 nekem van kocsim is, páromnak nincs.
Nem a pénzen mullik ez (kivéve, ha csak a plázapicshák jó nők szerinted).
Nálam is elvárás, hogy legalább 200-át keressen és? Megtehettem? Meg!
Az meg, hogy a férfiak se várják el fordított esetben (nem mindig igaz ez se), az egy dolog, az ő baja...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!