Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolnak álszent módon az emberek a nőknél sikertelen pasiknak, hogy gyúrd ki magad? Hiába vagy te sportos, meg igényes, jól öltözött, ha nem megfelelő arcod van, elutasít minden nő (nem mondok semmit inkább, nagyon fáj)!
Pl: bár itt a pasi szétszolizta magát, de akkor is borzasztó, forever alone, hiába ki van gyúrva
Én is sportos vagyok, sok éve gyúrok, de az arcom borzalom és 4 éve nő nem áll velem szóba, pedig próbálkozok. Társkeresőn is felrakok képet a testemről, írnak a nők és azonnal érdeklődnek ki vagyok, mit csinálok. Beszélgetünk, de mind és mind és az összes kér az arcomról is képet. Persze nem küldök, mert ronda és azzal együtt vége a beszélgetésnek. Totál vége, mindegyikkel. Hiéba beszélgetsz el velük egy napig totál jól, és vagytok egy hullámhosszon, semmit sem ér. Csak a hozott dolgok, a genetika a fontos nekik, amit örököltél. Gyűlölöm őket, mindet amiatt hogy arcimádók és csak az a fontos nekik a férfiakban. Remélem szörnyű sors várj rájuk az életben, tragédiák sora, amiért ilyenek a nők. Tényleg megérdemlik!!
5-ös: a pozitív hozzáállás a pozitív élmények eredménye. Nyilván ha a kérdező eddig azt tapasztalta volna, hogy bejön a csajoknak, és tele lenne sikerélménnyel a múltja, akkor pozitív lenne a kisugárzása.
De a semmire, a kudarcokra pozitívnak lenni... hát ez sajnos nem megvalósítható.
Egyszerű, tisztességes embereknek haldoklik a gyerekük alig néhány éves korukban, szörnyű fájdalmak között,
:( a jó embereket veri a sors leginkább
De a semmire, a kudarcokra pozitívnak lenni... hát ez sajnos nem megvalósítható.
Igen, hogy lehet örök elutasításra pozitívnak lenni? Lehet valakinek megy,+ itt az oldalon mindig ezt tanácsolják, akkor is ha 1000 nő utasít el, de ez nem így megy sajnos, hogy nulla siker nélkül is boldog az ember társmentesen.
Jó, de nem várhatod, hogy majd a következő nő egy depressziós, keserű embert válasszon. Ha úgy érzed, hogy nem vagy jól menj el szakemberhez, bármilyen terapeutához, kineziologushoz akár, meditálj, kerülj kicsit összhangba magaddal! :) Nem a másik reszortja meggyógyítani, hanem neked kell magadat, hiszen fordítva nekem sem tetszene, aki sosem mosolyog, messziről árasztja a negatív aurát.
És tényleg ne átkozódj! Ez semmi esetre sem jó dolog. Amúgy nekem is volt jóóóó sok kudarcom, sőt, az osztály lúzereként kezdtem az életem. Bántalmazások, stb, de eldöntöttem, hogy megpróbálok ezen változtatni és kitörök a 22-es csapdájából. Igaz, nem lettem népszerű, de van néhány hű barátom és párom is, aki szeret. De el is mentem legalább 10 különféle terápiára, önfejlesztő könyvek, előadások, stb. Neked is ezt ajánlom, hogy ne másokra haragudj, hanem találd meg a békéd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!