Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit ér ez az örök közhelye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit ér ez az örök közhelyes kifejezés, hogy gyúrj és tetszeni fogsz a nőknek? Nem hiszek benne, 5 év kemény munkája (tápl. kiegészítők,+ hard job) és 25 évesen is ott vagyok, ahol addig. Egyszerűen hiába öltözöl jól és vagy sportos.

Figyelt kérdés

A nőket 30 éves kor alatt csakis kizárólag a hozott dolgok érdeklik a külső terén (gondolom anyagiak terén is, hogy ki az apád, mitek van). De tény, hogy 5 év munkája során is ott vagyok, hogy max a ronda nőket érdeklem. A többi, a csinosabb, meg hallottam nem egyszer-kétszer, hogy a barátnője mondta, hogy az a pőasi meg van érted halva. Erre jött a reakció, hogy bűnronda (átlagos vagyok, ami a nőknél rondát jelent) patkány, soha egy ujjal sem...Na most erősködjek nála, aztán jelentsen fel zaklatásért? Lehet az kellene, és akkor tudná, hogy legalább céltudatos vagyok és ő kell nekem (csak soha nem vesz fel az a szekér). Tehát én pl nem értem ezt az öltözz jól, gyúrj dolgot, mert ez nagyon keveseknek segít, max 10/1 pasinak. A többinek annyi, mint halottnak a csók.

Csak egy példa, mint ez a színész. Ugye aki híres, az más. De ha való életben majdnem ennyire sportos vagy (na ennyire nem vahyok), de ilyesmi az arod, akkor láthatatlan leszel a nőknél. [link]

és hamarabb jönnek össze egy szabályos arc, gilisztatestű ecsetfejűvel. Ami számomra borzasztó, hogy külsőleg csakis a hozott dolgok számítanak. Mielőtt valaki megkövezne, én férfiként egy csinos, nem túl vonzó arcú nővel simán összejönnék (szerintem sok férfi is, pl: [link] ha ennek a nőnek csinos teste volna, de arcra nem túl jó). De a nőknek csak egyvalami a fontos: az ARC. hihetetlen

2020. okt. 28. 11:13
1 2 3
 1/26 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
66%

Azt mondom, ha nagyon gané feje van valakinek, hiába van jó teste, meg vesz fel jó cuccokat. Gané feje van, az az első amit megnéz mindkét nem. És mellette még ott van, hogy egy picit is normális nőnek a "tökéletes pasi" kell. Humor, önbizalom, stb. Ezt én is vállalom....

Bocsánat....

Persze, qva sok pénzen lehet venni csajokat...de az nem magyarországi kategória és lehetőség...

2020. okt. 28. 11:17
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Hiába vagy kigyúrt állat, ha úgy nyafogsz, mint egy kislány. Én átlagos testalkatú fickó vagyok, átlagos arccal, kb mindenem átlagos, kivéve a stílusom. Jó a humorom, dumám, magabiztos a kisugárzásom, és eszem ágába nem jut hisztizni a nőkön. Ezt a nők megérzik, és tetszik is nekik, nem számít, hogy hány kiló izom van rajtam. Ja, és bicajjal járok, szóval azt sem lehet mondani, hogy a BMW-m miatt kacsintgatnak.
2020. okt. 28. 11:18
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
Igaza van a 2.-nak, csak külsőre vagy férfi, de belsőre egy panaszkodós kislány.
2020. okt. 28. 11:27
 4/26 anonim ***** válasza:
83%
Belsőre mennyit gyúrsz?
2020. okt. 28. 11:28
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

1. Szerinted ha itt vernyákolsz, akkor majd megkegyelmezünk és összejövünk hapekokkal, akiknek ronda fejük van és vonzónak fogjuk őket találni? Ha nem ezt, akkor mit vársz?

2. Miből gondolod, hogy jól járna veled bárki, ha komoly kapcsolatot akar?

2020. okt. 28. 11:45
 6/26 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha nem oké az arcod, akkor plasztikáztass, kérdező! Nem is értem, mit kell ezen ekkora hisztit levágni.
2020. okt. 28. 12:11
 7/26 A kérdező kommentje:
,,adol" pénzt rá?
2020. okt. 28. 12:16
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
#7: az nem az én dolgom, mert a te problémád nem az én problémám.
2020. okt. 28. 12:18
 9/26 anonim ***** válasza:
84%

" De a nőknek csak egyvalami a fontos: az ARC. hihetetlen"

Napi rinya.

Végeláthatatlan mennyiségű rinya kérdések a témában, ki mire akarja fogni éppen a sikertelenségét:

A nőknek egy valami fontos:

- az arc

- a test

- magasság

- autó

- pénzes legyen

- tahó legyen

- alfa hím legyen

Ennek ellenére ha kimész az utcára csupa átlagos párokat látsz.

2020. okt. 28. 12:20
 10/26 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére ha kimész az utcára csupa átlagos párokat látsz.

Nem tudom hogy csinálják, lehet tuti gazdag mind és rátukmálták magukat erőszakosan a nőkre. Azt szeretik, úgy hallottam, aki piócamód rájuk tapad.

2020. okt. 28. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!