Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit ér ez az örök közhelye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit ér ez az örök közhelyes kifejezés, hogy gyúrj és tetszeni fogsz a nőknek? Nem hiszek benne, 5 év kemény munkája (tápl. kiegészítők,+ hard job) és 25 évesen is ott vagyok, ahol addig. Egyszerűen hiába öltözöl jól és vagy sportos.

Figyelt kérdés

A nőket 30 éves kor alatt csakis kizárólag a hozott dolgok érdeklik a külső terén (gondolom anyagiak terén is, hogy ki az apád, mitek van). De tény, hogy 5 év munkája során is ott vagyok, hogy max a ronda nőket érdeklem. A többi, a csinosabb, meg hallottam nem egyszer-kétszer, hogy a barátnője mondta, hogy az a pőasi meg van érted halva. Erre jött a reakció, hogy bűnronda (átlagos vagyok, ami a nőknél rondát jelent) patkány, soha egy ujjal sem...Na most erősködjek nála, aztán jelentsen fel zaklatásért? Lehet az kellene, és akkor tudná, hogy legalább céltudatos vagyok és ő kell nekem (csak soha nem vesz fel az a szekér). Tehát én pl nem értem ezt az öltözz jól, gyúrj dolgot, mert ez nagyon keveseknek segít, max 10/1 pasinak. A többinek annyi, mint halottnak a csók.

Csak egy példa, mint ez a színész. Ugye aki híres, az más. De ha való életben majdnem ennyire sportos vagy (na ennyire nem vahyok), de ilyesmi az arod, akkor láthatatlan leszel a nőknél. [link]

és hamarabb jönnek össze egy szabályos arc, gilisztatestű ecsetfejűvel. Ami számomra borzasztó, hogy külsőleg csakis a hozott dolgok számítanak. Mielőtt valaki megkövezne, én férfiként egy csinos, nem túl vonzó arcú nővel simán összejönnék (szerintem sok férfi is, pl: [link] ha ennek a nőnek csinos teste volna, de arcra nem túl jó). De a nőknek csak egyvalami a fontos: az ARC. hihetetlen

2020. okt. 28. 11:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
5 év edzés eredmény nélkül?
2020. okt. 28. 12:38
 12/26 A kérdező kommentje:
mármint eredménye van, sportos lettem. De barátnő semmi
2020. okt. 28. 12:40
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
A kisportolt testnél több kell ahhoz, hogy az embernek barátnője legyen, vagy jóképűnek kell születni, vagy megalkuvónak kell lenni (összejönni egy olyan nővel, aki igazából nem tetszik, de ne legyünk már egyedül, mert már x évesek vagyunk). A pénzt, autót, stb. anyagi javakat most hagyjuk elvégre társat, barátnőt szeretnénk, nem pedig egy k.vát.
2020. okt. 28. 12:46
 14/26 A kérdező kommentje:
és annak mi értelme van, hogy összejövök egy ronda nővel? Amikor én 5 évet fektettem bele az egyetembe, sportba? Kismarcsi meg 90 kilóval és 8 osztállyal eladó egy boltban?
2020. okt. 28. 12:53
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
És pl. nekem mi értelme lenne összejönni egy hozzád hasonló ronda fejű pasival?
2020. okt. 28. 12:55
 16/26 A kérdező kommentje:
talán mert normális, rendes vagyok. Mindig ezt harsogják a nők, hogy ez kell nekik
2020. okt. 28. 12:59
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
"és annak mi értelme van, hogy összejövök egy ronda nővel? Amikor én 5 évet fektettem bele az egyetembe, sportba? Kismarcsi meg 90 kilóval és 8 osztállyal eladó egy boltban?" Semmi, én is ezért vagyok még mindig egyedül, de van aki meglépi ezt. Fogalmam sincs, hogy ez mire jó, megy a színjáték, így szeretlek, úgy szeretlek, közben meg megy a hokizás más nőkre gondolva. Inkább akkor egyedül vagyok, nem kell színészkednem, a másik kedvére tennem.
2020. okt. 28. 12:59
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Nos gondolom neked nem társ kell, hanem jó nő/nők akiket dughatsz orrba szájba. Ez esetben rosszul indítottál, nem az egyetem, meg a sport, hanem a pénz vonzza azokat akikre te vágysz. Ezt igazából te is tudod, csak nincs meg benned az, ami megvan azokban, akik meggazdagodnak. Ezért rinyálsz itt.
2020. okt. 28. 13:01
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Van párom, aki VALÓBAN normális, rendes, mellé intelligens, talpraesett is, lelkileg összepasszolunk, és még a feje se ronda. :)

Így akkor mégis minek kellenél? Még ha nem lenne párom, akkor is találnék olyat, aki normális, rendes, és külsőre is vonzó. Ahogy kb. mindenki, aki abba a kategóriába tartozik, akiket szeretnél megkapni.

2020. okt. 28. 13:03
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Fogadd el hogy a 90 kilós Marcsi a te szinted, vagy örökre jarhatsz ide sírni!
2020. okt. 28. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!