Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van itt bármiféle ,,igazság, ráció", hogy egy 27 éves vékony testalkatú, lógós ruházatban járó férfit minden nő hamarabb észrevesz, mint egy 34 éves, érettebb, sportos testfelépítésű, jól öltözött pasit? Számomra ez felfoghatatlan.
Tehát én évek óta edzek, ennek megfelelően feszülős, sportos ruhákat is veszek fel. Most 2 éve egyedül vagyok, de nem vesznek észre a munkahelyemen a potenciális szingli nők (25-42 között).
Ellenben az ilyesmi kínézetű (rendőrruhás kép), lógós ruhákban járó, nagyon vékony testalkatú (sokkal véknyabb, mint a képen a pasas) 27 éves új munkatársamon fürtökben lóg az összes nő 45 alatt.
Borzasztó és hihetetlen és rémes érzés, hogy aki évek alatt megdolgozott a testéért, az láthatatlan.
Hát bocs, de a vékonyabb pasik sokkal jobban bejönnek a második képen.
A stílusod meg eleve kizárná, hogy ismerkedjek veled.
Ha a második képen egy vékony ember van, akkor én valószínűleg nem is létezek. Ha ő vékonynak számít akkor a bennem található anyagmennyiség már a negatív tartományban van, tehát lehet, hogy antianyagból vagyok.
Szerintem a második képen egy kigyúrt (izmos), normál testalkatú és igen jóképű férfi van.
"nagyon vékony testalkatú"
Lehet, bennem van a hiba, de nem látok ilyent a képen. Véletlenül rosszat linkeltél be? A második fotón egy természetesen izmos, sportos, jóképű férfi látható. A félajtósra pumpált, feszülős cuccokban járó férfiak meg kifejezetten taszítanak.
1-2 képen levő férfi is hasonló testalkatú.
Nem lehet az a baj hogy testképzavarod van? Egy vékony - átlag férfi 65-75 kg között van. Ismerek olyan dagadt férfit aki 95-105 kg de azt hiszi magáról ő bizony átlag súlyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!