Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kommunizmusban is voltak szép nők, de nem voltak ekkora igények. A pénz fontos a nőknek, egészséges értékrend nem gyakori. Lassan nem is létezik. A technológia fejlődés változtatta meg részben az embereket. Ez hová vezet szerintetek?
A kommunizmusban azért nem voltak ekkora igények, mert eleve annyi lehetőség sem volt, mint ma.
A 80-as éveket írtuk, senki sem gondolt akkor arra, hogy kitegye az instára a legújabb adidas almás telefonjával készült képet. Nem volt közösségi média, sem almás telefon, és a világmárkák is nehezebben jöttek be az országba tudomásom szerint.
Mindenki szereti a jólétet, bár szerintem aki jól tud csajozni, az akkor is fel tud szedni csajokat, ha nem gazdag.
Ha az a bajod, hogy nincs pénzed, gazdagodj meg. Tegyél össze pénzt a továbbtanulásra, és legyen belőled egy jó informatikus. Ha olyan jó vagy, akár 1 millió forintot is megkereshetsz.
8-as: nem nézek ki rosszul, de nem vagyok milliomos.
De sajnos igazad van, a pénz nagy úr.
Hát a technológiai fejlődés annyiban változtatott meg engem, hogy mivel ezek a műszaki eszközök milliókat emésztenek fel és a szabadidőm sem túl sok továbbá ezt a nők sem viselik el általában.
Így én tudatosan kerülöm a párkapcsolatokat. Legalább több jut nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!