Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni 26+, okos, technológia és tudomány érdeklődésű szép nőket?
Fene... sem 26+, sem szép nem vagyok...
Remélem, ilyen igényekkel te is jó testű, szép arcú, férfias, intelligens, tanult, diplomás és gazdag vagy. Sok sikert :)
Ha az lennél, nem szorulnál arra, hogy itt kérdezd meg, hol lehet ilyeneket találni, mert akkor megtalálnának maguktól szinte bárhol.
Az viszont biztos, hogy az egód, mint a ház
Amondó vagyok, hogy az egyetemen.
A technológia rész ráadásul eléggé megkurtítja az alternatívákat.
Persze elég az ismeretség is, hogy képben legyél hol lesznek az adott szakos egyetemi partik.
6: köszi! De én valami olyanra gondolok, ahová ezek a nők/tanulók lejárnak, pl. bár, étterem.
Egyrészt akit keresek az már jó eséllyel dolgozik, nem tanul, másrészt az egyetem mellett még lehet nagyon buta, ha csak az számít neki tanulásnak, ami a könyvekben van leírva, de szabadidejében Fluort hallgat, vagy felszínes zenéket. Művészeti sulik tanulóit viszont jó lenne elcsípni valahol.
Szia! Én orvosira járó lány vagyok (igaz, nem 26+). Nem tartom magam különösebben csinosnak, nem vagyok vékony, de azért adok magamra.
Sehova nem szoktam eljárni, mert a férfiak bunkók, szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni, mindenki kőbuta és jobb dolgom is van, mint ilyenekre pazarolni az időm. Inkább maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!