Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kommunizmusban is voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kommunizmusban is voltak szép nők, de nem voltak ekkora igények. A pénz fontos a nőknek, egészséges értékrend nem gyakori. Lassan nem is létezik. A technológia fejlődés változtatta meg részben az embereket. Ez hová vezet szerintetek?

Figyelt kérdés

#igazság, élet, Nők
2020. szept. 7. 15:02
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Vicc. :)
2020. szept. 7. 16:11
 12/34 anonim ***** válasza:
89%

Bombanő visszatért.

"Ronda vagyok, buta, csóró, és utálom a nőket, miért nem dugja oda nekem a fenekét egyetlen 20 éves szuperszép csaj se?"

2020. szept. 7. 16:15
 13/34 A kérdező kommentje:

Ki az a bombanő?

"Ronda vagyok, buta," ?

Ezt honnan szedted?

"utálom a nőket"

lenne rá okom? kötelező nekik ott lenni, ahol a pénz van?

2020. szept. 7. 16:22
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

Jaj, de játssza az eszét, cuki vagy.

Ha el akarod játszani, hogy nem te vagy, aki vagy, akkor kerülni kell az olyan szófordulatokat, amiket az az éned használ, aki nem akarsz lenni.

A bombanőt lecserélted szép nőre, de ugyanúgy ott van a kommunizmus, hogy régen minden jobb volt, hogy miért csak a pénz kell a nőknek.

Nem unod még? Azonnal felismerlek, még 3 oldalon át ingerellek, aztán kirobban belőled, hogy az a nő, aki nem pénzes, az feküdjön le veled, és bizonyítsa be.

Nem vagy elég okos ahhoz, hogy másnak add ki magad.

Innen tudom, hogy buta vagy. Ha a jó nők a pénzre mennek, és neked nincs nőd = csóró vagy. Ha a külsőd miatt sem kellesz = ronda vagy.

Pár oldal múlva meg azt is bemutatod majd, miért vagy nőgyűlölő. Hajrá. Csajod úgyse lesz. Ezt mondtam pár hónapja is. Azóta sincs nőd.

2020. szept. 7. 16:28
 15/34 A kérdező kommentje:
Butaságokat írsz. Rosszul látod a dolgokat és nem is úgy világítod meg, amiről a kérdés szól. Csak bejössz ide provokálni egy idegent embert, akit megszemélyesítesz más valakivel, mert nincs jobb dolgod. Ez pedig a te szégyened.
2020. szept. 7. 16:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki nyitja meg, így a címeket bemásolom:

"Kommunizmusban is voltak szép nők, nem voltak ekkora igények. Ha részletesen elemeznetek kellene, mire vezetnétek vissza ezt az állapotot?"

"Régi világban, kapitalizmusban, kommunizmusban is voltak szép nők. Kapáltak a kertbe, nem voltak ekkora igényeik. Mára a szabad párválasztás helyett megkülönböztetnek, kirekesztenek embereket. Ez kinek jó rajtuk kívül?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..

2020. szept. 7. 17:14
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
A kommunizmus idején nem voltak kiugró különbségek, nem voltak igazán gazdagok, ezért nem létezett ez a jelenség. A jó hír, hogy rengeteg szép, igényes nő él boldog kapcsolatban a nem gazdag párjával. Vagyis nem azért nincs nőd, mert csóró vagy, hanem mert nem vagy százas.
2020. szept. 7. 17:15
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy szóról szóra ugyanazt írtad ki, nem az én szégyenem.
2020. szept. 7. 17:15
 19/34 anonim ***** válasza:
37%
kérdés mennyire éri meg 5-600 ezerért infós lenni, amikor 45-50 évesen olyan lesz a szemed mint egy 70 évesnek, tök mindegy milyen spéci védő van a laptopon meg milyen optikás szemüveged van, ez a napi 8 órás monitor bámulás szétcseszi a szemed (ez 100, mert van pár 45 feletti ismerősöm akik napi 10 percet gépeznek csak, mert más a munkakörük, de egy közepesen apró betűs szöveget már egyik sem lát). Inkább vagyok sima aktatologató 300 ért átlag mezei gazdaságis diplomával.
2020. szept. 7. 17:38
 20/34 anonim ***** válasza:
76%

Az ilyen puhapötsöknek kéne a '80-as évek! Kezdetnek elárulom, hogy Magyarországon sosem volt kommunizmus.

18 évesen lehetne takarodni el otthonról, vár a munkás szálló, vagy a szoba bérlet. Egy év katonaság. Ott legalább leszàllna végre a herétek. Utàna lehetne menni dolgozni, de nincs àm hisztike, hogy depressziós, antiszoc, bipoláris beteg vagy ezért nem tudsz emberek közé menni. KMK: mond valamit?

23 évesen nősülsz, 24 évesen apa leszel, persze a gyerek már sajàt hàzba születik. Egy pofàs kis Kádár-kocka, amit te, a faterod, meg néha pàr haver egy évig építettetek a sajàt kezetekkel. Olyan is.

Kocsid is lehet, csupán egy pár évig kell várni, mire sorra kerülsz és megkapod az àlom-zsigulit. Addigra már szálad a gyerek.

Akkor volt csak igazàn igényes minden nő! Mivel könnyebb volt elköltözni, rá se néztek arra, aki otthon lakik 20 felett.

2020. szept. 7. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!