Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kommunizmusban is voltak szép nők, de nem voltak ekkora igények. A pénz fontos a nőknek, egészséges értékrend nem gyakori. Lassan nem is létezik. A technológia fejlődés változtatta meg részben az embereket. Ez hová vezet szerintetek?
Bombanő visszatért.
"Ronda vagyok, buta, csóró, és utálom a nőket, miért nem dugja oda nekem a fenekét egyetlen 20 éves szuperszép csaj se?"
Ki az a bombanő?
"Ronda vagyok, buta," ?
Ezt honnan szedted?
"utálom a nőket"
lenne rá okom? kötelező nekik ott lenni, ahol a pénz van?
Jaj, de játssza az eszét, cuki vagy.
Ha el akarod játszani, hogy nem te vagy, aki vagy, akkor kerülni kell az olyan szófordulatokat, amiket az az éned használ, aki nem akarsz lenni.
A bombanőt lecserélted szép nőre, de ugyanúgy ott van a kommunizmus, hogy régen minden jobb volt, hogy miért csak a pénz kell a nőknek.
Nem unod még? Azonnal felismerlek, még 3 oldalon át ingerellek, aztán kirobban belőled, hogy az a nő, aki nem pénzes, az feküdjön le veled, és bizonyítsa be.
Nem vagy elég okos ahhoz, hogy másnak add ki magad.
Innen tudom, hogy buta vagy. Ha a jó nők a pénzre mennek, és neked nincs nőd = csóró vagy. Ha a külsőd miatt sem kellesz = ronda vagy.
Pár oldal múlva meg azt is bemutatod majd, miért vagy nőgyűlölő. Hajrá. Csajod úgyse lesz. Ezt mondtam pár hónapja is. Azóta sincs nőd.
Nem mindenki nyitja meg, így a címeket bemásolom:
"Kommunizmusban is voltak szép nők, nem voltak ekkora igények. Ha részletesen elemeznetek kellene, mire vezetnétek vissza ezt az állapotot?"
"Régi világban, kapitalizmusban, kommunizmusban is voltak szép nők. Kapáltak a kertbe, nem voltak ekkora igényeik. Mára a szabad párválasztás helyett megkülönböztetnek, kirekesztenek embereket. Ez kinek jó rajtuk kívül?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
Az ilyen puhapötsöknek kéne a '80-as évek! Kezdetnek elárulom, hogy Magyarországon sosem volt kommunizmus.
18 évesen lehetne takarodni el otthonról, vár a munkás szálló, vagy a szoba bérlet. Egy év katonaság. Ott legalább leszàllna végre a herétek. Utàna lehetne menni dolgozni, de nincs àm hisztike, hogy depressziós, antiszoc, bipoláris beteg vagy ezért nem tudsz emberek közé menni. KMK: mond valamit?
23 évesen nősülsz, 24 évesen apa leszel, persze a gyerek már sajàt hàzba születik. Egy pofàs kis Kádár-kocka, amit te, a faterod, meg néha pàr haver egy évig építettetek a sajàt kezetekkel. Olyan is.
Kocsid is lehet, csupán egy pár évig kell várni, mire sorra kerülsz és megkapod az àlom-zsigulit. Addigra már szálad a gyerek.
Akkor volt csak igazàn igényes minden nő! Mivel könnyebb volt elköltözni, rá se néztek arra, aki otthon lakik 20 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!