Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek régen, (10-20 éve) vagy most nehezebb csajozni?
Most.
A nőknek sokkal több választási lehetősége lett a társkereső oldalak, appok miatt.
A nők pedig felfelé szeretnek ismerkedni és a "minőségre" mennek, vagyis csak egy férfi kell nekik, de arról higgyék azt, hogy az a számukra elérhető legjobb. Magyarul egyre inkább az igaz, hogy a férfiak felső 10-20%-a fürdik a punciban és hülye lenne megállapodni, mikor annyi nőnek kell, aki pedig nem toppos férfi, annak egyre nehezebb. (Top férfi: viselkedésre, külsőre, anyagilag a legvonzóbb)
Most.
Régen nem volt se facebook, se instagramm, sőt internet sem volt annyira jelentős tényező, nem volt, ami az agyakat kimossa.
Régen egy nőnél annyi férfi kezdeményezhetett, annyi férfi közül válogathatott, amennyit a nő személyesen ismert.
Ma az internet miatt gyakorlatilag végtelen felé közelít a választási lehetőségei száma. Ez kedvez a legjobb férfiaknak és szívás a maradék 90%-nak
Én 15 éve voltam középiskolás.
Akkor is az volt, hogy az ilyen helyesebb srácokat körbeugrálták a csajok, a gyérebb külselyűeket meg magasról leszarták.
Ha akkor akartál valamit, oda kellett menned a csajhoz, nem volt ilyen hogy rákeresel face-en és ráírsz.
Aki jó csaj volt, akkor is válogathatott, meg most is.
Csajozni ugyanolyan.
Normálisan ismerkedni nehezebb.
Most.
Régebben átlagos, átlagosnál kicsit jobban kinéző férfi ismerőseim viszonylag könnyen találtak barátnőt. Most sorban panaszkodnak, hogy semmi.
Régebben azt láttam, hogy a külsőségek kevésbé számítottak. Oké, a helyesebb srácokra több lány tapadt, de viszonylag egyszerű ismerőseim is találtak barátnőt, ha belső terén rendben voltak. Most nekik a többségük instant kuka, lehetőséget sem kapnak az ismerkedésre.
Régen több lánynál láttam, hogy komolyabb kapcsolatot akarnak, ahol nem a külsőt nézték elsősorban. Most ilyen lányt alig látok. Ha képbe kerül jobban kinéző, akkor simán cserélik a régi pasit.
Régen egy lánynak is valamennyit kellett tennie az ismerkedésbe. Most felmegy tinderre és választ kép alapján.
Régen csak 1-2 olyan lányba botlottam, akik sírtak, hogy csak szexre használják őket. Most sorban látok ilyen lányokat és újra, meg újra ugyanolyan helyes, fu*kboyokat választanak.
#1: Emlékszem, amikor 20 éve mutogatták a tinderes matcheket a csajok... Ja, nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!