Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolnak álszent módon az emberek a nőknél sikertelen pasiknak, hogy gyúrd ki magad? Hiába vagy te sportos, meg igényes, jól öltözött, ha nem megfelelő arcod van, elutasít minden nő (nem mondok semmit inkább, nagyon fáj)!
Pl: bár itt a pasi szétszolizta magát, de akkor is borzasztó, forever alone, hiába ki van gyúrva
Én is sportos vagyok, sok éve gyúrok, de az arcom borzalom és 4 éve nő nem áll velem szóba, pedig próbálkozok. Társkeresőn is felrakok képet a testemről, írnak a nők és azonnal érdeklődnek ki vagyok, mit csinálok. Beszélgetünk, de mind és mind és az összes kér az arcomról is képet. Persze nem küldök, mert ronda és azzal együtt vége a beszélgetésnek. Totál vége, mindegyikkel. Hiéba beszélgetsz el velük egy napig totál jól, és vagytok egy hullámhosszon, semmit sem ér. Csak a hozott dolgok, a genetika a fontos nekik, amit örököltél. Gyűlölöm őket, mindet amiatt hogy arcimádók és csak az a fontos nekik a férfiakban. Remélem szörnyű sors várj rájuk az életben, tragédiák sora, amiért ilyenek a nők. Tényleg megérdemlik!!
En nem pontoztalak le. De az arcplasztika draga, nem 70 meg 100 ezer, hanem millios magysagrendu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!