Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más olyan férfi is, aki már belefáradt abba, hogy igényes legyen (jó parfüm, jó haj), jól öltözködjön, kondiba járjon, mert úgy sem ér semmit az egész, mert a nők 99%-a csak az arcot veszi figyelembe?
Figyelt kérdés
34 vagyok, átlag 300 ezret keresek, van kis másfél szobás lakásom, évek óta edzek-ami látszik is rajtam, minden hónapban veszek 1-2 nagyon jó ruhám, full igényes vagyok 178 centisként, de a nők az arcom miatt nem hajlandóak tudomást venni rólam. Egyszerűen előbb választják a mindenben rosszabb (ruházati, testi adotságok), de vonzóbb arcú férfiakat. ÉS ez már az őrületbe kerget engem. 6 éve nincs senkim sem, hiába próbálkoztam. Ronda, elhízott nő lenne, de ha én sportos vagyok és nem bűnronda, akkor egyszerűen nem tudom beérni velük. Inkább egyedül döglök meg.2020. nov. 1. 11:23
1/33 anonim válasza:
És ha van más ilyen férfi is, attól jobb lesz neked?
2/33 anonim válasza:
Balázska meddig szövögeted még a képzelgéseidet?
3/33 anonim válasza:
#11.28 Ez nem a Balázska, az még inkább gáz.
4/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Balazs.
2020. nov. 1. 11:43
5/33 anonim válasza:
Szerintem nem az arcoddal hanem a fellepeseddel lehetnek gondjaid. Tobb olyan ferfit ismerek aki objektíven csunya/mintha baltaval faragtak volna ki az arcat megis nagyon ferfias 'big dick energy' miatt vonzo. Lehet h ra vagy nagyon feszulve az ismerkedesre?
6/33 anonim válasza:
Egyébként magad miatt legyel inkabb igenyes mint mas miatt.
7/33 anonim válasza:
Szánalmas, hogy vannak emberek, akik ezt nem önmagukért csinálják. Le is hánynám magam, ha nem lenne jó illatom és feszes testem, nők ide vagy oda.
8/33 A kérdező kommentje:
magamért is csinálom
2020. nov. 1. 12:19
9/33 anonim válasza:
Azt hiszem 5-ös és 6-os foglalta össze a legjobban. Biztos vagyok benne, hogy valami gond lehet a fellépéseddel mert egy csomó előnytelen kinézetű pali talál magának viszonylag jól kinéző nőt. De ez a felfogás is rossz, ne azért csináld ezeket, hogy felfigyeljenek rád a nők, hanem, hogy jól érezd magad a bőrödben ezzel így magabiztosabb leszel ami nagyon sokat számít.
10/33 anonim válasza:
Pedig olyan szimpatikus, mélyérzésű úriembernek tűnsz a leírásod alapján. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!