Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más olyan férfi is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más olyan férfi is, aki már belefáradt abba, hogy igényes legyen (jó parfüm, jó haj), jól öltözködjön, kondiba járjon, mert úgy sem ér semmit az egész, mert a nők 99%-a csak az arcot veszi figyelembe?

Figyelt kérdés
34 vagyok, átlag 300 ezret keresek, van kis másfél szobás lakásom, évek óta edzek-ami látszik is rajtam, minden hónapban veszek 1-2 nagyon jó ruhám, full igényes vagyok 178 centisként, de a nők az arcom miatt nem hajlandóak tudomást venni rólam. Egyszerűen előbb választják a mindenben rosszabb (ruházati, testi adotságok), de vonzóbb arcú férfiakat. ÉS ez már az őrületbe kerget engem. 6 éve nincs senkim sem, hiába próbálkoztam. Ronda, elhízott nő lenne, de ha én sportos vagyok és nem bűnronda, akkor egyszerűen nem tudom beérni velük. Inkább egyedül döglök meg.
2020. nov. 1. 11:23
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Jobban (keresnek? Mit dolgozol? Utcasepro vagy?
2020. nov. 3. 21:37
 22/33 anonim ***** válasza:
Tanár
2020. nov. 3. 22:28
 23/33 A kérdező kommentje:
Nekem vannak tanar ismeroseim, mind kulonorakat tartanak, mèg töribol is sok 10 ezer ftert.
2020. nov. 3. 22:35
 24/33 A kérdező kommentje:
Aki meg nem tud, mert pl tesi szakos, azok 3 suliban tanitanak sok plusz penzert.
2020. nov. 3. 22:37
 25/33 anonim ***** válasza:
A szomszédban tesi szakos tanár van, 2 éve nem dolgozik, mert nincs rá szükség. Tőle azért többet keresek.
2020. nov. 3. 22:39
 26/33 anonim ***** válasza:
Amúgy én soha nem jártam különórákra diákként, nem értem miért kell töri oktatásért fizetni? Ott van arra az iskola.
2020. nov. 3. 22:41
 27/33 A kérdező kommentje:
Ez hol van? Ahol edesanyamek laknak, keresnek a helyi gimibe 2 tesi szakos tanart is. Plusz penzert viheti a gyereket versenyre, taborba, vállalhat fejlesztest. Edesanyam tanarno, es vagy 100 ezer ft plusz penzt kapnak havonta a fejlesztesekbol. Plusz osztalyfonok is edesanyam (28 netto). Vagyis plusuban 128 netto. Es ez nem vicc. Halal komoly.
2020. nov. 3. 22:48
 28/33 A kérdező kommentje:
Bocsi, itt Borsodban van ez. Rengeteg a sötèt gyerek, de rengeteg a plusz penz is. Van aki 7-8 gyereket mentoral (8x15 ezer ft)
2020. nov. 3. 22:50
 29/33 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pofádat alapállásba.

Hogy mersz olyanokat mondani, hogy “minőségi” meg “nem minőségi”? Ki a rosseb vagy te, hogy ezt eldöntsed? Az Atyaúristen? Főleg egy TISZTESSÉGES munka alapján. Mert nem bűnözőkről beszélsz, hanem azokról, akik a te valagad alá rakják az árut. Meg a kaját a szádba. Mégis mit tettél te le az asztalra? Lehet kimenni a kertbe magadnak termelni (ja hogy ez a hiperszuper lakásodban nem fog menni?) meg ácsold magadnak a bútoraidat, varrd meg a ruháid stb. Te csak ne járjál olyan helyre(=boltba), amit ilyen szinten lenézel, ne tagadd meg az elveidet.

Bizonyára a takarítók, kukások, egyéb eladók stb-k sem holmi “minőségi” emberek a te szemedben. Hogy vársz el te ezek után bármilyen partnert is magad mellé? Egy szánalmas kis senki vagy, aki olyan embereket néz le, akikről egyetlen dolgot tud: hogy boltban dolgoznak.

“Szerintem jóképű vagyok”

Hát mások szerint meg nem. 😂

De még ezt is tudnád ellensúlyozni, HA nem ilyen undorító természeted lenne.

Soha többet nem lennék hajlandó tovább ismerkedni olyan emberrel, aki ilyen stílusban ugat számára ismeretlenekről, mindezt azért, mert bolti eladó a munkájuk. Mit képzelsz te magadról?

A stíluson lehet megsértődni. Megérdemled, amíg ilyen dumákat löksz.

2020. nov. 6. 15:42
 30/33 anonim ***** válasza:

... Borsodban a sötèt gyerekek szülei fizetnek a mentorálásért...

Baszarás, röhög a májam

2020. nov. 11. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!