Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más olyan férfi is, aki már belefáradt abba, hogy igényes legyen (jó parfüm, jó haj), jól öltözködjön, kondiba járjon, mert úgy sem ér semmit az egész, mert a nők 99%-a csak az arcot veszi figyelembe?
Szerintem meg pofádat alapállásba.
Hogy mersz olyanokat mondani, hogy “minőségi” meg “nem minőségi”? Ki a rosseb vagy te, hogy ezt eldöntsed? Az Atyaúristen? Főleg egy TISZTESSÉGES munka alapján. Mert nem bűnözőkről beszélsz, hanem azokról, akik a te valagad alá rakják az árut. Meg a kaját a szádba. Mégis mit tettél te le az asztalra? Lehet kimenni a kertbe magadnak termelni (ja hogy ez a hiperszuper lakásodban nem fog menni?) meg ácsold magadnak a bútoraidat, varrd meg a ruháid stb. Te csak ne járjál olyan helyre(=boltba), amit ilyen szinten lenézel, ne tagadd meg az elveidet.
Bizonyára a takarítók, kukások, egyéb eladók stb-k sem holmi “minőségi” emberek a te szemedben. Hogy vársz el te ezek után bármilyen partnert is magad mellé? Egy szánalmas kis senki vagy, aki olyan embereket néz le, akikről egyetlen dolgot tud: hogy boltban dolgoznak.
“Szerintem jóképű vagyok”
Hát mások szerint meg nem. 😂
De még ezt is tudnád ellensúlyozni, HA nem ilyen undorító természeted lenne.
Soha többet nem lennék hajlandó tovább ismerkedni olyan emberrel, aki ilyen stílusban ugat számára ismeretlenekről, mindezt azért, mert bolti eladó a munkájuk. Mit képzelsz te magadról?
A stíluson lehet megsértődni. Megérdemled, amíg ilyen dumákat löksz.
... Borsodban a sötèt gyerekek szülei fizetnek a mentorálásért...
Baszarás, röhög a májam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!