Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más olyan férfi is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más olyan férfi is, aki már belefáradt abba, hogy igényes legyen (jó parfüm, jó haj), jól öltözködjön, kondiba járjon, mert úgy sem ér semmit az egész, mert a nők 99%-a csak az arcot veszi figyelembe?

Figyelt kérdés
34 vagyok, átlag 300 ezret keresek, van kis másfél szobás lakásom, évek óta edzek-ami látszik is rajtam, minden hónapban veszek 1-2 nagyon jó ruhám, full igényes vagyok 178 centisként, de a nők az arcom miatt nem hajlandóak tudomást venni rólam. Egyszerűen előbb választják a mindenben rosszabb (ruházati, testi adotságok), de vonzóbb arcú férfiakat. ÉS ez már az őrületbe kerget engem. 6 éve nincs senkim sem, hiába próbálkoztam. Ronda, elhízott nő lenne, de ha én sportos vagyok és nem bűnronda, akkor egyszerűen nem tudom beérni velük. Inkább egyedül döglök meg.
2020. nov. 1. 11:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%

Nőként azt mondom, nekem személy szerint az alkat többet számít, mint az arc. A férfiarcok nem szépek. De nem is attól vonzóak. Barátom arca sem szép, mégis helyes, férfias, pedig nagy orra van. A nők sokkal szebbek, férfin ritka a szép arc. És furcsa, de bár esztétikailag van szebb is mondjuk, de vonzóbb egy karakteres, férfias arc.

És a legfontosabb: a fellépés/kisugárzás/energia (=ahogy tartja magát, ahogy jár, néz, beszél, látszik, hogy mer jelen lenni. Nem kakaskodik, hanem egy nyugodt magabiztosság sugárzik belőle, ami azt mutatja: "rendben vagyok önmagammal, megtaláltam a helyem a világban, merek újat felfedezni, interakcióba lépni a környezetemmel"). Ez mind a személyiség kivetülése a külsőre. Szóval ezzel lehet gond.

2020. nov. 1. 12:47
 12/33 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy leír rólad
2020. nov. 1. 12:53
 13/33 A kérdező kommentje:
én igényes vagyok, sportos, mégis ha küldtem képet, megrémültek itt a nők a tekintetemtől. Pedig szerintem jóképű vagyok. De mind azt mondta, van valami creepy a tekintetedben...
2020. nov. 1. 12:56
 14/33 anonim ***** válasza:
Figyelj! Én már megfigyeltem, ha zsíros, ápolatlan hajjal megyek az utcán, utánam néznek a nők és mosolyognak. Valamikor beszédbe is elegyedett velem a LIDL pénztárosa.
2020. nov. 1. 14:27
 15/33 A kérdező kommentje:
na egy lidls csaj minden csak nem minőségi :D
2020. nov. 1. 14:50
 16/33 anonim ***** válasza:
A munkájuk alapján ítéled meg az emberek "minőségét"?
2020. nov. 1. 14:52
 17/33 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy ez így van.

Csak az arc számít.

Láttm borzalmas alakú srácot ,de szép arca volt és tologtak a nők.

Ugyan ez vékony sráccal.

Ha a fej oké akk nincs gond.

Semmi más nem számít.

Még ha szaros gumi csizma van rajtad akkor is tetszel a lányoknak ha jó képű vagy.

2020. nov. 1. 14:54
 18/33 A kérdező kommentje:
17-es, én is ezt látom mindenhol, csak a jópasit veszik észre. Egy átlagos hiába gyúrja ki magát, nem hajlandóak észrevenni hiába nő a magabiztossága és fog próbálkozni a nőknél.
2020. nov. 1. 15:01
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo ha ez online ismerkedesre vonatkozok, nem lehet akkor hogy a kepeiddel is gondod vannak? Kerj meg lanyismerost h segitsen kivalasztani egy elonyos kepet, vagy keress egy jo portré fotóst.
2020. nov. 1. 15:30
 20/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szép lányok dolgoznak a LIDL-ben, és ugye jobban is keresnek mint én férfi létemre. Több főiskolás és egyetemi végzett is van már ott.
2020. nov. 3. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!