Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan igényes kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?

Figyelt kérdés
Én még az életben nem láttam ilyent, és ez elég kiábrándító a női nemre nézve.

2020. nov. 10. 09:40
 61/95 anonim ***** válasza:
2%
Azert ha nyelv vagy kemia, matek, fizika tanarit vegzett, akkor itthon is jol keresne a kulonorakkal. Persze nem 800 at, de sokat
2020. nov. 11. 09:51
 62/95 anonim ***** válasza:

Valószínűleg neked számít csak kevés nő szépnek és vonzónak... az ilyen tipikus fullos nők (és nem, itt nemcsak a k...sakra, hanem azokra is gondolok, akik visszafogottabban öltözködnek, de ugyanúgy fullosak és egy pillantásra meg lehet állapítani, hogy nem 2 Ft-ból gazdálkodnak) nem fognak leállni többségében egy átlagos fizetésű palival, mert annak a fajta szépségnek a fenntartása igenis pénzbe kerül, és nem akarja, hogy kevesebb pénz jusson erre.

Természetesen szép, helyes, cuki lányokat (bár lehet, az sokaknak már rondaaaaaaaaaa... amikor instamodelleket mondanak átlagosnak gülüszemű balázskák itt gyk-n) simán látok átlagfizetésű, sőt átlag alatti fizetésű férfiakkal is, bőven.

2020. nov. 11. 11:34
 63/95 anonim ***** válasza:
47%

Én is azt gondolom, hogy nem a pénz a leggontosabb.

Persze most ne a fullos cicababákat, meg a modelleket, meg a celebeket nézzük, hanem az átlagos kis magyar normális nőket.

Sajnos a pénznél sokkal fontosabb, hogy nagyon jó képű férfi legyél, ne legyen rajrad még 2 kg plusz sem, izmos legyél, ne legyen semmi pocakod, sármos legyen a megjelenésed, legyen főiskolád, vagy egyetemed.

Ezek lettek sajnos a fontosak. Szinte már azt mondhatni, hogy az átlag férfi sem kell senkinek.

Én nagyon el vagyok keseredve ez miatt.

2020. nov. 11. 11:48
 64/95 anonim ***** válasza:
100%
Én díjazom az olyan nőket akik saját maguk teremtik elő a szépségük fenntartásához szükséges pénzt, és az ilyenek elméletileg összejöhetnek egy náluk kevesebbet kereső férfival, ha működik köztük a kémia. Gyakorlatilag viszont kicsi erre az esély mert teljesen más körökben mozog a két kategória. Én úgy gondolom hogy inkább ez, a más világban élés a gátja amiért egy lényegesen többet kereső nő nem jön össze egy nála lényegesen kevesebbet kereső férfival
2020. nov. 11. 12:32
 65/95 anonim ***** válasza:

Abban van valami, amit a 64-es ír.

Viszont nekem például vannak középiskolás, sőt, általános iskolás barátaim is.

Ahányan vagyunk, annyi felé mentünk továbbtanulni, mégis szoktunk találkozni és ezáltal sokszor egymás baráti köreivel is találkozunk.

Szóval szerintem ezek a "körök" nem feltétlen jelentenek semmit sem.

2020. nov. 11. 13:21
 66/95 anonim ***** válasza:
65: Nem de én inkább nagyon eltérő körökben mozgó személyekre gondoltam. Pl ha te mondjuk közgazdász vagy, akkor hiába tartod a kapcsolatot az osztálytársaddal aki mondjuk főkefés, vagy futár, és hiába jöttök össte néha nagyobb társasággal, napi szinten akkor sem hiszem hogy vele fogsz pl meló után beülni egy pubba vagy elmenni akárhova. Persze lehet olyan hogy egy évben egyszer összetalálkoztok és te pont akkor figyelsz fel valakire az ő köréből akivel aztán össtejössz, de azért lássuk be, az nem lesz hosszú életű kapcsolat. Szerintem :)
2020. nov. 11. 13:44
 67/95 anonim ***** válasza:

Én személy szerint sűrűbben találkozom a barátaimmal, mint a kollégáimmal. :)

Ugyan nem vagyok közgazdász, tanultam annak is, de végül a turizmus mellett döntöttem, eredetileg meg pedagógus szerettem volna lenni.

Van körmös baráttól kezdve közgazdaszig mindenféle ismerősöm, ugyanúgy megtalálom mindannyiukkal a hangot. :D

Sosem voltam olyan, hogy a foglalkozás vagy iskolázottság alapján ítéljek meg valakit, sőt.

Javarészt azt tapasztalom, ha valakinek diplomája van, kapásból felsőbbrendűnek és okosabbnak hiszi magát, holott az intelligencia és az életrevalóság nem ettől függ.

Sokan úgy szaladgálnak diplomával, hogy helyesen írni sem tudnak, de ilyenekbe inkább bele sem megyek.. :D - így nem is értem sokak nagyképűségét.

2020. nov. 11. 14:42
 68/95 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te vagy az üdítő kivétel, viszont a kivételek erősítik a szabályt :P
2020. nov. 11. 14:52
 69/95 anonim ***** válasza:
52%
"simbi-limbi" kis tanári az Eltén? 6 éves folyamatos tanulás és előadások tartása tömegek előtt, szakdolgozat és államvizsga, szigorlatok ect.. ? Látszik te se kerültél még egyetem közelébe.
2020. nov. 11. 15:08
 70/95 anonim ***** válasza:
68%

#69! A másik válaszolóról nem tudok nyilatkozni, én már kerültem egyetem közelébe a tanárképzős ismerőseim végig lazulják a félévet a bölcsészekkel együtt.

A tiétek büfészak. Ezért is mentél ki külföldre, mert itthon szart se kerestél volna vele.

üdv. egy orvosis.

2020. nov. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!