Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan igényes kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?

Figyelt kérdés
Én még az életben nem láttam ilyent, és ez elég kiábrándító a női nemre nézve.

2020. nov. 10. 09:40
 51/95 anonim ***** válasza:
58%
50! Írd még oda, hogy hajléktalan is voltál, és nem volt pénzed kenyérre, sőt részletezd, hogy közben megküzdöttél egy áttétes rákkal.
2020. nov. 10. 22:03
 52/95 anonim ***** válasza:
70%
51, ilyenek nem történtek...
2020. nov. 10. 22:06
 53/95 anonim ***** válasza:

Elárulod, mivel keresel havi 800 ezret?

(nem kotekedes, puszta kíváncsiság)

2020. nov. 10. 22:09
 54/95 anonim ***** válasza:
50%
53,szerencsét próbáltam Angliában a tanári diplomámmal. Felsőfokú angoltudás kell hozzá, nem kötelező nektek se ebben az országban maradni 220 ezerért.
2020. nov. 10. 22:14
 55/95 anonim ***** válasza:
82%
Én csak ebben az országban találkozok ilyen szintű megkeseredettséggel. Ha valaki nőnemű, vonzó és nagyon jól keres, nem számít, hogy önerőből érte ezt el és rengeteget tanult, le fogják pontozni, amiért büszke erre és hasonló társra vágyik...Ezt a fokú rosszindulatot nem tudom milyen orvossal lehet kezeltetni.
2020. nov. 10. 22:19
 56/95 anonim ***** válasza:
Az angliában élő tanár mintha már írt volna ki kérdést, emlékszem rá. Azt válaszoltam neki anno hogy itthon is van nagyon sok ember akinek bejött az élet, nem kell ehhez kimenni. Persze tanárként itthon nehéz, de azt se felejtsd el ha már a kinti fizetésed leírtad, hogy ez kint mire elég. Szerintem kb arra mint itthon a tanári fizetés. Annyiban mondjuk jó lehet hogy kint mefhúzod magad pár évig aztán hazajössz jó sok pénzel
2020. nov. 10. 22:32
 57/95 anonim ***** válasza:
33%
Azért ott ez a fizetés ttöbet ér mint az itthoni átlag 200 ezres tanári fizetés. Na de nincs is itthon olyan tanár, aki ne vállalna különórákat ismerősi körben. Vagy hétvégén tanít magániskolában is mellette. Nem kell őket félteni.
2020. nov. 10. 22:43
 58/95 anonim ***** válasza:

Köszi a választ, de én pont nem mondtam, hogy 220 ezret keresnék. Igaz, nem is 800 ezret, na meg a járvány okozta helyzet miatt el kellett hagynom átmenetileg a szakmám, de jó időben itthon is megkerestem a te kereseted felét, amivel én teljesen ki voltam békülve.

A párom akkor 100-150 ezerrel kevesebbet keresett nálam, mégsem tartottam egyszerűbb vagy butább embernek.

Most fordult a kocka, hiába tanultam, olyan állást találtam, amivel azért sajnos kevesebbet keresek, mint az eredeti állásommal és a párom keres hasonló összeget, amit én kerestem.

Lehet, hogy nem tettek alád semmit és elertel valamit, de attól a gondolkodásoddal még mindig nem fogok egyetérteni.

Azért a 800-200ezer kb 2 véglet, ha nem akarsz nagy lábon élni, akkor elegendő egy átlag keresettel rendelkező pár is ahhoz, hogy normálisan tudjatok élni.

De persze ízlések és pofonok, szíved joga, hogy hasonló keresettel rendelkezővel állj csak össze, de ne a fizetés alapján ítéljük már meg, hogy ki-mennyire okos, szép és rendes ember.

2020. nov. 11. 05:17
 59/95 anonim ***** válasza:
55%
En soha nem mondom el h mit sem dolgozok (max h milyen szerepkorben) egy nonek, azt meg vegkepp nem h mennyit keresek. Ha majd hozzámjön felesegul, akkor. Amugy 250 et kapok 12 oraban
2020. nov. 11. 07:32
 60/95 anonim ***** válasza:
75%
50! Akkor még egyszer, te komolyan eddig hazudoztál itt nekünk? Van bőr a pofikádon, értelemszerűen MAGYAR bérekről volt szó, amiket fun fact! MAGYARORSZÁGON keresnek, nem arról, hogy te angliai vendégmunkásként mennyit keresel, úgy rohadtul könnyű ám menőzni, ott egy gyári betanított melós megkeres kb. 5-600 ezer forintnak megfelelő pénzt, és te komolyan erre vagy büszke, meg tartod teljesítménynek, hogy elvégeztél egy simbi-limbi kis tanárit, és kimenekültél külföldre, miközben te se keresnél max. 200 körül itthon?
2020. nov. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!