Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
Elárulod, mivel keresel havi 800 ezret?
(nem kotekedes, puszta kíváncsiság)
Köszi a választ, de én pont nem mondtam, hogy 220 ezret keresnék. Igaz, nem is 800 ezret, na meg a járvány okozta helyzet miatt el kellett hagynom átmenetileg a szakmám, de jó időben itthon is megkerestem a te kereseted felét, amivel én teljesen ki voltam békülve.
A párom akkor 100-150 ezerrel kevesebbet keresett nálam, mégsem tartottam egyszerűbb vagy butább embernek.
Most fordult a kocka, hiába tanultam, olyan állást találtam, amivel azért sajnos kevesebbet keresek, mint az eredeti állásommal és a párom keres hasonló összeget, amit én kerestem.
Lehet, hogy nem tettek alád semmit és elertel valamit, de attól a gondolkodásoddal még mindig nem fogok egyetérteni.
Azért a 800-200ezer kb 2 véglet, ha nem akarsz nagy lábon élni, akkor elegendő egy átlag keresettel rendelkező pár is ahhoz, hogy normálisan tudjatok élni.
De persze ízlések és pofonok, szíved joga, hogy hasonló keresettel rendelkezővel állj csak össze, de ne a fizetés alapján ítéljük már meg, hogy ki-mennyire okos, szép és rendes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!