Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
Figyelt kérdés
Én még az életben nem láttam ilyent, és ez elég kiábrándító a női nemre nézve.2020. nov. 10. 09:40
31/95 anonim válasza:
27. A kamion jogsi árának nézz utanna, ugyanis nem olcsó!
Menj a volanhoz kérdező, fizetik a jogsit (autojogsi alap), a buszosokra meg sok kiscsaj bukik.
N
32/95 anonim válasza:
Phaszért veszik el mindig mindenki a fos anyagiakban...
Értem én, hogy a pénz fontos, de egy bizonyos szint felett igazából már csak magamutogatás megy vele...
33/95 anonim válasza:
32! Azért messze olcsób mint 3-5 év egyetem tankönyvekel szállással stb. Nem is beszélve arról, hogy a diploma egy dolog még kell 3-5 év szakmai tapasztalat minimum, hogy jól keressen vele.
34/95 anonim válasza:
Munkanélküliként is akadt minden ujjamra csaj. Az a te bajod hogy nyomorék vagy!
35/95 anonim válasza:
6-800 ezerért nettó alatt nincs életképes férfi. Lehet lepontozni!
26/N
36/95 anonim válasza:
36: én nőként kérdezem, te mennyire vagy életképes a fizud alapján?
37/95 anonim válasza:
30! Művelődj egy kicsit, az életed kb. 90%-ban eldől akkor, hogy hová születsz milyen adottságokkal, ennyi. A szerencsések mondják azt, hogy "mindenki a saját szerencséjének kovácsa" pl. aki kap a szüleitől egy saját lakást meg kocsit 18 éves korára és 25 éves koráig semmi gondja az éleben míg lediplomázik, na olyanoktól lehet ezt hallani sokszor.
38/95 anonim válasza:
mivel Magyarországon az átlagbér 200 körül van (nem váletlenül a ebet a karóhoz kötő bankok is ebből indulnak ki), így elég esélyes, hogy a legtöbb ember ekörül keres.
39/95 anonim válasza:
Kb. mint a csaj, aki nem tudta, hogy mennyit fog keresni a palija, vele maradt, mert kétszer előléptették, és így jól keres.
Na igen, ez érdekes. A nő előre tudta, hogy ebből nagy pénz lesz, azlrt maradt vele. Államnak dolgozó, jó ha 3 évente kap 10 ezres béremelést. Vele is vele maradt volna az illető nő?
40/95 anonim válasza:
Nekem pl nagyon sok 30-40 éves egyetemi, középiskolai értelmes tanár ismerőseim vannak, mert ilyen körökben mozgok és nem keresnek 280 nál többet, mégis mindegyiknek van barátnője, sokaknak felesége. Persze a fizetésüket ellensúlyozzák azzal, hogy értelmesek, sokmindenről tud velük beszélni egy értelmes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!