Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
Kinek mi a szép és vonzó. Engem sokan mondanak szépnek, jó alakom van, mindig akadtak jelentkezők. A férjem ilyen 220-250 között keres (órabéres, valamennyit mindig változik), szóval teljesen átlagos a fizetése. Én nagyjából 2x ennyit. 11 éve, mikor összejöttünk, 90 ezret keresett. Sose ez érdekelt, úgy voltam vele, hogy majd összerakjuk, amink van, és együtt felépítjük az életünket. Most se felezgetünk, sosem tettük, minden pénzünk közös, így is kezeljük. Nem nagyon érdekel, ki mennyit tesz a kasszába, a lényeg, hogy legyen benne elég, és van. Én valahogy úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy itt a kiharcolt egyenjogúság, elérhetjük ugyanazt, mint bármelyik férfi, akkor érjük el. Az legalább a mienk, nem függünk senkitől. Így pedig máris tökmindegy, mennyit keres a másik, mert egyedül is elő tudom teremteni magamnak azt, amit szeretnék.
32N
Oké, értem. De akkor én milyen nőknél próbálkozzak, ha mindenki a bérpapírja alapján keresgéljen? Ahogy te is írtad, "az átlagos kinézetű nők átlag fizetéssel is milliomos férfit akarnak sokszor". Hozzátenném nem sokszor, hanem szinte mindig. Ha nem is milliomost, de többet mint amennyit ő keres. Sebaj akkor majd bepróbálkozok a nyugdíjas néniknél, meg a hajléktalan nőknél.
Elég kiábrándító hogy ha manapság az ember csak egy átlagos kinézetű nőt is akar magának, szabadidejét, méltóságát mindenét fel kell áldoznia (tanulás, munka) hogy megteremtse hozzá a szükséges pénzt.
"Sebaj akkor majd bepróbálkozok a nyugdíjas néniknél, meg a hajléktalan nőknél."
Sok sikert! :)
Ahogy egy korábbi is rámutatott, hiába jönnek itt ellenpéldàval te úgyse hiszed el uh ez a kérdés csak arra jó hogy tobzódj a nyomorodban.
Exem is 150et keresett közalkalmazottként én ugyanennyit. Aztàn együtt kimentünk külföldre ahol màr mindkettőnk emberi fizut kapott. De gondolom velem szemben meg az az érv h honnan tudod hogy vonzó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!