Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan igényes kinézetű, szép és vonzó nő aki átlagfizetésű (max ilyen nettó 220ezer) férfival jár?
Figyelt kérdés
Én még az életben nem láttam ilyent, és ez elég kiábrándító a női nemre nézve.2020. nov. 10. 09:40
41/95 anonim válasza:
39-es! Nem, azt elhiszem én is, hogy míg tart a rózsaszín köd, addig a hölgyike leszarta, hogy mennyit fog keresni a hapsi, de ha nem léptették volna elő, akkor IS vele maradt volna? Mert ez itt a kérdés, mert szerintem -és ezzel szerintem még sok férfi így van tapasztalatai alapján- nem. Ha jött volna egy hasonló kaliberű, de jobban kereső tag, akkor dobta volna, ennek a pofának szerencséje volt.
42/95 anonim válasza:
" mert ilyen körökben mozgok és nem keresnek 280 nál többet"
Az már a magyar átlagbérnél valamivel, a mediánbérnél sokkal magasabb.
43/95 anonim válasza:
Vannak mentőápolós ismerősök is 180 nettóval és közgazdász, orvosnő, pénzügyes-kereskedelmis párjuk van. Sokkal többet keresnek ezek a nők, de ha a pasi rendes, normális, nem ronda és nem kezd el komplexusozni,, hogy nekem kevesebb a bérem 120 ezerrel, jajj mi lesz,, akkor a nőt nem fogja érdekelni a bér. PErsze ha babaprojekt van, akkor lehet hogy mehet másodállásban a pasi pizzafutárnak, vagy a szalaghoz 4 órára, hogy előteremtsen még 80-100 ezret a kasszába. Amúgy meg a legegyszerűbb az egész akkor, ha okosan csinálod, keresel 220 at, és van pl pár 100 ezer félretett pénzed amiből nem baj, ha 1-200 ezer véletlenül elúszik. Ilyenkor 3-4 pici meccsre felteszel 100 ezret, 2 es szorzó (pl Barca-Fradi 1.10 volt, meg még 3 ugyanilyen tuti meccsre, ami 99% h bejön) és máris megvan a havi plusz 100. Én így szoktam havi 100 at keresni és 10 ből 8 szor mindig bejön ez.
44/95 anonim válasza:
Íme a "felelős magyar férfiembör" a pézt' fogadáson kell nyerni he! Kb. mint a megboldogult Família Kft-ben a nagypapa, aki folyton a Lovin akart legazdulni.
45/95 anonim válasza:
Tegnap pl 61 szoros szorzóval 12 tuti hazai meccsel kerestem 10 ezerből több, mint 600 at. Megvan a szelvény, még mielőtt bárki lepontozna. Azelőtt mondjuk szintén volt egy 82 szeres szorzós 12 meccses köröm, és csak 1 ment el sajnos. Persze alap, hogy buta olasz vagy angol meccsre nem szabad tenni, ahol a bivalyerős Pool zakózik az Evertontól, aztán meg a jóformában lévő Everton otthon zakózik egy másik csapattól (talán Arsenal), meg a Juve a 95. percben veszít pontot az LAzio ellen :D de sok bugyuta csapat is van kis ligákban, akik halálra bundázzák magukat 4-0 után 4-4 10 perc alatt. Na az ilyeneket kerülni kell.
46/95 anonim válasza:
De kedvencem tavaly novemberben az arab kézilabdaliga volt, ugye aki ismeri a kézilabdát az tutja, hogy borzasztóan ritka az x (majdnem annyira mint kosárlabdában), mégis akkor novemberben 14 meccsből 13 x lett abban a ligában. Szóval épeszű ember nem rak olyanra, ahol arab sejkek kénye kedve szerint alakulnak a meccseredmények, h meg100 szorzzák a vagyonukat bundával. Na de nem offolom szét a topikot már ezzel.
47/95 anonim válasza:
A nettó 220 ezer az hol átlag? Még levegőt sem veszel ennyiből, nem hogy valakivel közös életet tervezz. Ennyiből kb lehetetlen szórakozni, élményeket szerezni, ház, autó fenntartását már nem is írom. Nem baj persze ha kezdőként, fiatalon ennyit keres valaki, de azért törekedni kéne a többre.. vagy nem, de akkor másban se legyen igényes
48/95 anonim válasza:
"Ennyiből kb lehetetlen szórakozni, élményeket szerezni, ház, autó fenntartását már nem is írom"
És nagyon sok embernek valóban nem is igazán futja ilyenekre. Az ország keletebbi részén 220 egy nagyon jó fizetés, mert a többség örül, ha 150-et kap. Ez persze nagyon gáz, de ez a szomorú valóság. A 220 ezer biony átlagos, egyáltalán nem számít alja fizunak ma Magyarországon.
49/95 anonim válasza:
47! 2019-ben Békés megyében a nettó átlagbér 190 ezer forint volt, ott még ennyi sincs az átlag, mint a kérdésben. nem tudom sok pesti diplomás mit hisz a magyar valóságról.
50/95 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, ez csak az irigységeteket mutatja. Se nem vagyok agyonsminkelt plázapcsa, akit fotózni kell, se nem raktak alá a szüleim semmit, ugyanis fiatal korokban meghaltak...én hosszú éveket tanultam egyetemen, saját erőmből, miközben diákmunkákon tengődtem. Így most tudok keresni havi 800 ezret és a szerencse végképp nem játszott közre ebben. Szóval bocs, ha elvárom a páromtól, hogy ő is olyan ember legyen, aki legalább ennyit keres. Ez az ember kitartását is megmutatja ugyanis nem mindenki alá tették a dolgokat oda a szülők, mint a példámból látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!