Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha körbenéztek a világban és ehhez teszitek hozzá a tapasztalatot, akkor milyen eredményeket fogalmaznátok meg a nőkröl?
86 lehet dobálozni de pl nem stephen gravitáció és feketelyukakkal foglalkozott valamint az einsteni fizikával (űr fizika) tél-idő és gravitáció
míg a húrelmélet akármennyire is bonyolult egy olyan elmélet ami probálja összekötni az einsteni fizikát a kvantum fizikával ezért is van 12-13 vagy 26 dimenzió hogy kijöjjenek a számolások...
persze most is csak dobálózok velük... ":D
ja igen most sem hoztam fel addig amíg te nem jegyezted meg hogy az én agyam terhelhetősége minimális a tiédhez képest... :D
attól mert még egyszer elolvasol egy hawking könyvet igen nem leszel fizikus ahogy én sem vagyok fizikus mert nem ez a szakmám csak hát én +15 éve folyamatosan bujom a kutatásokat könyveket nekem ez szórakozás :S
kérdező már rég nem az alanyi pina kapásról van szó de ezt engedd el mert férfi létemre is hülyeségnek tartom és károsnak!
Válaszoló inkább te enged el a tantárgyi tudományos témákat.
Mert ugyan nem mintha nem lenne érdekes, de jelenleg itt nem te szabod a témát és bizony nem arról van szó, amire te kihegyezed mosta dolgokat. A női nemről van szó. Annak szokásairól, mai gondolkodásáról. Ami minden oylan embernek akadály, aki átlagfizetésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!