Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem? Esetleg akinek ilyen tapasztalata van, vagy at elt mar ehhez hasonlot?

Figyelt kérdés
Na kezdem az elejen!!Parommal fel eve vagyunk eggyutt!!Minden tokeltese volt mostanaig!!Mivel allitasa szerint mar nem erez ugy mint az elejen!!Itt nagyon megijedtem,de hisz ez ertheto!!Nemtudtam rajonni mi a baj,de most mar sejtem!!!Nemakar elhagyni mert jo velem,meg hat meg szeret,csak az a baj,h nem ugy mint az elejen!!Azt tudni kell,h neki volt egy 8eves kapcsolata elottem,olyan masfel eve lett vege azota csajozott,de mindig elmenekult,de en most magam nem hagyom!!Mivel o lett elhagyva ugy gondolom,h ez nyomott hagyott benne es ezert reagal igy,fel a komolyabb kotodestol!!Hat en igy gondolom!Mert mas nincs!!No nincs a dologban,allitolag en tokeletes vagyok,meg fontos vagyok neki,ezert is gondoltam erre!!Nagyon sokszor pofara estem mar,de ez a kapcsolat mas,ennel erzem,h komoly!!Csak sajnos most ketsegeim vannak!!
2011. ápr. 26. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg túlkomplikálod, vagy legalábbis próbálod magadat vigasztalni, hogy nem úgy vannak a dolgok, mint ahogyan tűnnek, és belemagyarázol mindenbe.

A szerelem nagyon könnyen tud múlni, valószínűleg, ha azt mondja, h már nem érez úgy, akkor nem is érez úgy. És ha nem lát semmilyen változást, vagy nem lobban fel megint a tűz, akkor el fog hagyni.

2011. ápr. 26. 11:26
 2/3 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Legalább bevallotta, hogy mi a helyzet.

De ha fél év után kiszeret belőled, akkor mégsem lehetsz számára annyira tökéletes...:(

Sok mindent nem tudsz tenni....ha elmúlt, elmúlt:(

Örülj, hogy még vele lehetsz:)

2011. ápr. 26. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo!!Egy reszbol igazat adok neked is!De masreszbol,nem az,h nem szeret,mert mondja,csak mar nemugy mint az elejen!!Azert is irtam ide,mert barkinek mondom hulyenek nez,nemhisznek nekem,mert mi vagyunk az alompar,mert,h mennyire latni rajta,h szeret!!Akkor most hogy van ez??Sajnos o ilyen bonyolult lelek!!Olyan tipus mostanaban ha eggyutt vagyunk akkor nagyon imad,alig akar elengedni csak ha nem vagyunk eggyutt akkor lappang ez igy le!!Ugye erted mit akarok mondani??Mert mar neha enis belekeveredek!!

Masodik valaszolo!!!Hat igen boldog vagyok,h vele vagyok ehhez nem fer ketseg,es ami a tokeletesseget illeti,persze en se vagyok tokeletes olyan ember nincs!!En arra ertettem amit enis eszre vettem,h ellaposodott a kapcsolatunk egyhangu volt,de amiota megbeszeltuk a gondokat jobb lett,csak a ketelyek meg azert bennem vannak!!!

2011. ápr. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!