Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata a távkapcsolatok terén?
Sziasztok!
Előállt egy olyan szituáció, hogy se munkám nincsen, se barátom. Mindkettőt szeretnék, de úgy érzem, hogy választanom kell. Szeretnék munkát, de pályakezdő vagyok, tapasztalat nélkül nem vesz fel senki, kimennék külföldre, de akkor meg a párkereséssel kell felhagynom. Mert én eredetileg határozott időre mennék ki, először max. egy évre, aztán visszajönnék, de arra az egy évre nem látom értelmét, hogy párt keressek. Viszont itthon sem tudom, hogy nekiálljak-e a dolognak, mert ha kimegyek, akkor leghamarabb februárban tudok kimenni. Addig viszont nem akarok egyedül maradni, mert nagyon nagy a szeretethiányom. Ha viszont most elkezdek párt keresni, akkor majd itt kell hagynom Őt, ha februárban sikerül kimennem külföldre. Vállaljak majd be a végén egy távkapcsolatot, ha a másik fél is beleegyezik, vagy inkább hagyjam a fenébe az egészet? Érti itt valaki, hogy miről beszélek? Vagy túl bonyolultan fogalmaztam?
elsö vok...
utolsónak irom:
igen? pedig sztem minden alkalommal összefekszetek ha este 1ütt vagytok... az emberek 99.9%a igy van... hidd el ez tapasztalat amit mondok...
tegnap 22:41-nek:
Képzeld el, hogy nem így van. Persze része a kapcsolatunknak a szex, de nem az a lényeg. Azért, mert te nem tudod leképzelni, még így van. (képzeld a középkorban sem tudták elképzelni, hogy a föld gömbölyű, mégis Galileinek volt igaza...) Ha meg neked így működtek a táv kapcsolataid, akkor gondolom a rendesek is csak ilyen szex alapú kapcsolatok. Egy ideig nincs is ezel baj, de amikor ott fogsz állni 35 évesen, és nem lesz senkid szar érzés lesz...
"tegnap 22:41" vagyok xD
jelenleg ottvagyok h nincs senkim ugyanis én visszautasitom a távkapcsolatokat mert minden nö csak dugni akar akkor... a közelemben meg nincs senki igy lehuzom májusig ezt a szar tanfolyamot és megyek külföldre... érthetö voltam igy ebböl a szemszögböl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!