Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem nagyon egyszerű, van-e itt olyan fiú/lány aki hajlandó lenne személyesen megismerkedni valakivel, akit kizárólag innen ismer/ismert meg? Van bárminemű tapasztalatotok ilyen és ehhez hasonló helyzetekből?
én már rajta vagyok, egy piccsa már fotót is küldött magáról
csak az a baj, h. nagyon sokszor kiderül, h. nem egy helyen laktok. erre oda kell figyelni
Jó kérdés, bár én is főleg csak "tanácskérő" ill. "egyetértő" leveleket szoktam kapni, ismerkedőset nem nagyon (jómagam meg sose szoktam ráírni senkire). Meg szerintem sok esetben nem egy országrészben van a két ember, szóval ha szimpatizálnának is, akkor se biztos, hogy találka lesz a dologból.
Ráadásul én nem is nagyon vagyok az a neten ismerkedős fajta, de ha mondjuk csoda történne, és itt összefutnék egy elbűvölő személyiségű lánnyal, aki ráadásul a közelben is lakik, akkor lehet, hogy elhívnám egy kötöttségektől mentes programra (inkább ismerkedés, mint "randi") és meglátnánk, hogy mi sül ki belőle. De ennek a valószínűsége tényleg a csodával lenne határos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!