Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van hasonló lány?
Nem nyavajgok, csak tanácsra lenne szükségem.19 éves srác vagyok.Az a helyzet, hogy túl sok elvárásom van hogy milyen legyen a csaj személyisége, külsőleg kevésbé. Nincsenek barátaim... zárkózott vagyok, alacsony. Bulizni menni nem akarok(nem a stílusom), netes társkeresőn még egy olyat nem láttam aki szóba jöhetett volna. Önbizalmam van, de hogy pl utcán/vonaton ismerkedjek az nem megy. A kommunikáció sem az erősségem :Đ, még oszttársakkal is alig tudok beszélgetni, bár lehet azért, mert valahogy kb senki nem érdekel(nem én tehetek róla - na jó lehet :D -ezért ne ítéljetek el, van okom rá..), mondjuk tesómmal legtöbbször tudok beszélgetni. De egy idegennel nem megy..
Szóval most azt sem tudom mit kérdezzek :D - amúgy álmos is vagyok. Létezik hozzám hasonló lány? Ki az? :D Mit csinálnátok a helyemben?
én leugranék egy hídról :D
na jó csak viccelek..
őszintén?-fingom nincs :D
Nekem elöször a kötél ugrott be, aztán láttam, hogy ezt a poént már ellötték a hiddal.
Kötetlenül barátkoznék a neten, mindenkivel aki szóbaáll velem, nemtöl, és kortól függetlenül, de vmelyik közösségi oldalon (pl. FB ) ,ahol nem lehet az anonimitás mögé bujni. Ha ott már normi szinten tudsz kapcsolatot teremteni, és tartani az emberekkel, akkor élöben is könnyebben menni fog .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!