Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány ha megpróbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány ha megpróbálok közeledni hozzá akor elég bunkó meg hasonló. De elég gyakran ír esténként sms-t nekem hogy beszélgesünk és ott tök rendes, nekem bejön a csaj meg minden. Csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy mások előtt nem meri kimutatni, hogy kedvel téged... vagy pedig meg van kicsit zavarodva és nem tudja hogy hogy viselkedjen amikor veled van

(jusson eszedbe hogy oviban is azzal kötekednek a gyerekek a másik nemből, akik tetszenek nekik)

2008. okt. 5. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Fordított esetben neki hogy esne ha te lecicáznád vagy máshogyan becézgetnéd el a haverjaid előtt őt? Szerintem megbántanád azonnal. Ha mer hülye akkor az is marad. Az egoizmusával vigyázz, lehet hogy kiújult, kérd meg hogy kezeltesse magát. Meglehet, a barátnői előtt akar felvágni, hogy " ŐT " nem akárki halászhatja el, hanem csakis az, aki bejön neki... én adnék neki egy pofot.
2008. okt. 6. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én is így vagyok most egy sráccal.Nagyon bírom tök rendes meg minden,de én csak barátként szeretem. Csomószor próbálkozott és mindig mondtam neki hogy ez így nemjó. Ő ezt nem tudta megérteni szóval mostanában már nem beszélek vele..szerintem te fogadd el. Sok szerencsét!
2010. nov. 6. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak haverkodni legfeljebb barátkozni akar, vagy túl gyorsan közeledsz, attól megriad.
2012. nov. 14. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a múltban sokat csalódott már és ezért nem akar túl közel kerülni hozzád....ha szereted...ha tényleg szerelmes vagy belé...akkor várj és mond meg neki h neked csak ő kell..
2014. ápr. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!