Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyáltalán létezik hasonló csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán létezik hasonló csaj?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem gyönyörű! Viszont mostanában csak agyonsminkelt plázacicákat látni :( Van "élőben" is hasonló köztetek??

2011. szept. 2. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Szép arca van. De nekem a smink = ribanccal. Erről le kellene szokni.
2011. szept. 2. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Akarom mondani nem egyenlő ribanccal.
2011. szept. 2. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én ismerek egyet fazekas mónika a neve
2011. szept. 2. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
2011. szept. 2. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
ez a csaj is rendesen ki van sminkelve csak olyan retro, és még festett szőke is... nem értem miért kell lenézni akkor egy barnára festett hajút kevés púderral mert szép...
2011. szept. 2. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Például én.

Kis Koromtól fogva Modelling re jártam,anyumék vittek el,egészen 7dikes koromig vittek aztán rájötem hogy ez egy baromság.Utáltam magam kisminkelve,természetesen sokkal szebb vagyok.Sok lány irigyel hogy még szepilla spirál nélkül is kimegyek az utcára.És sokan dicsérnek is hogy szép vagyok.Eddig az összes pasim agyát ezzel bolondítottam el.

165 cm magas 55 kg hosszú hullámos barna haj zöld szem és piros pozsgás arc.Se smink se rúzs se szájfény csak egyszerü szájbalzsam.

És kijelentem eszem is van a suliban végig az első három tanulok közt voltam.

Igen léteznek ilyen lányok csakhogy mivel nem villantok cicit)nem azért mert nem volna mit hanem mert utálom dobni magam) és nem seggig érő miniszoknyában járkálok nem rám és ránk az ilyen lányokra figyeltek fel hanem a bunkó cicababákat kritizáljátok.Belőlem nem csak egy van.Járjatok nyitott szemmel!!!!

2011. szept. 2. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó, tudom nagy kérés, de egy képet nem láthatnék rólad?:)

Kiváncsi vagyok, hogy néz ki egy természetes szépség:) Tudom, nyissam ki a szemem:P De valahogy most csak te érdekelsz:DD Most komolyan.

2011. szept. 2. 21:37
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

A válasz megírásának időpontja: ma 21:30

én is!

2011. szept. 2. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
én tettem fel ide egy kerdest hogy hogy nezek ki,azt irtak tetszik hogy nemvagyok agyonsminkelve:) L/14
2011. szept. 2. 21:54
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 21:37-nek Írj egy privit és kóldök!nem reklámozom magam!

ma 21:30 voltam.

2011. szept. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!