Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
 61/106 anonim ***** válasza:
22%
#62: Mondjuk annál nagyobb ostobaság nincs, amikor valaki hazugságnak titulálja más állítását, mert neki épp nem kényelmes.
2020. okt. 17. 21:40
 62/106 anonim ***** válasza:
88%

"Én is azt veszem észre, hogy ha van egy szerencsétlen csaj, aki egy sima érettségit letesz, 80 kiló alatt van, tud két szót nyögni beszélgetéskor, azokat már feleségül is veszik a normális, férfiként klasszisokkal jobb palik (értelmesebbek, jobbak külsőre), pl tanárok, tűzoltók, mérnökök, rendőrtisztek, logisztikusok, vállalkozók, stb. Nagyon sok ilyet látok, hogy a legtöbb nő maga fölé pozícionál és előbb vagy utóbb telitalálata lesz."

Oké, tehát akkor minden átlagos nőnek előbb-utóbb jut jó pasi, sőt el is veszik őket feleségül ezek a jó pasik. Akkor nem teljesen jogos, hogy ezek a nők válogatnak, és kiválasztják a legjobbat? Tehát ha a nők kb. 80%-ának (átlagosak és szépek) jut jó pasi, akkor bőven van jó pasi, tehát az igényeik nem magasak. Hisz mint írjátok, mindig jut nekik jobb. Tehát ha nektek nincs barátnőtök, akkor átlag alattiak vagytok, hiszen a nők 80%-ának jut nálatok jobb.

2020. okt. 17. 21:45
 63/106 anonim ***** válasza:
83%
Kényelmes? Nekem lenne a legkényelmesebb, ha minden átlagos nő előtt kánaán lenne a társkeresés. De nem az. És egy pasi ezt nem tudja mert nem nő. Hiába jöttök itt azzal hogy ti regeltetek női felhasználónévvel egy oldalra és csupa jó pasi írt rátok, mert ez nem így van. Nem randiztatok ezekkel a pasikkal. Nem hiszitek el azt, amit egy nő megtapasztal. Tudod mi a baj veled? Nem tudom, feltűnik-e, hogy soha, egyetlen nő sem állítja, hogy a férfiaknak ismerkedni könnyű. Hogy a társkereső tele van jó nőkkel. Tudod miért? Mert nem tudjuk, így nem állítunk erről semmit. De ti azt hiszitek, tudjátok, mi van a másik oldalon. Nem tudjátok. Csak pofáztok és nem hallgatjátok meg azt, aki a saját tapasztalatáról beszél. Csak akkor ha valakinek a véleménye egybe cseng. Találtok egyetlen ilyen nőt, azonnal ő lesz az aki megmondta a tutit, mindenki más hazudik. Ők szoktak lenni a "normális nőismerősöm" aki "egyet ért velem". Mert olyan szinten vagytok nárisztikusak hogy nyilván csak az a normális, aki egyetért veletek. Mondjuk nem meglepő ez abban az országban, ahol Dúró Dóra könyvet darál.
2020. okt. 17. 21:50
 64/106 anonim ***** válasza:
12%

#64: Sehol sem írtuk, hogy minden nőre vonatkozik, hogy talál egy fullos férjet.

Annyira nevetséges, hogy próbáltok itt számonkérni, előadni a nagy tudást, de egyszerű mondatokat sem vagytok képesek értelmezni.

ÁTLAGRÓL írtunk. Nem minden nőről. És arról sem írtunk, hogy esetleg ezek a pasik pár év múlva lecserélik őket egy fiatalabb nőre.

Ha van barátnőm és volt már több, akkor meg átlagos vagyok?

2020. okt. 17. 21:53
 65/106 anonim ***** válasza:
87%
Ezen az oldalon mindig megtudom hogy mivel vékony és huszonéves vagyok, sorszámot tépve loholnak utánam a jobbnál jobb pasik, nekem csak válogatnom kell a férj-jelöltek közül, akik természetesen gyűrűvel a kezükben kopogtatnak az ajtón a nap minden percében. Csak minden bizonnyal egy másik dimenzióban élek, ugyanis soha életemben nem tapasztaltam hasonlót se, pedig állítólag ronda se vagyok. De persze a gyakoris megkeseredett, akaratgyenge, begyöpösödött, felelősség-hárító iq-huszárok a nőknél is jobban tudják, hogy a nők hogyan élnek és mit tapasztalnak :)
2020. okt. 17. 21:54
 66/106 anonim ***** válasza:
22%

#65: "Kényelmes? Nekem lenne a legkényelmesebb, ha minden átlagos nő előtt kánaán lenne a társkeresés. De nem az."

Nem feltétlenül fut be első pillanatban 20 fullos pasi, de azért ne adjuk már elő, hogy az átlagos nőknek akkora szenvedés a társkeresés. Ezen oldal kivételével egy kezemen megtudom számolni, hogy hány nő rinyálását hallottam ezzel kapcsolatban. Egyedül itt néz ki úgy a képlet, hogy 10-ből legalább 8 nő valami óriási nehézségnek adja elő a társkeresést. Ez azért sokat elárul az itteni szintről. Szerencsére a való életben átlagban sokkal normálisabb, értelmesebb és reálisabb gondolkodású nők vannak.

"És egy pasi ezt nem tudja mert nem nő."

Hú... Ez erős volt! Jó, akkor te nem tudod a férfiak helyzetét, mert nem vagy férfi. Jól megmondtuk egymásnak!

"Hiába jöttök itt azzal hogy ti regeltetek női felhasználónévvel egy oldalra és csupa jó pasi írt rátok, mert ez nem így van. Nem randiztatok ezekkel a pasikkal."

Ja, hogy a jó férfiak detektorai érzékelik a kamu profilokat és csak azokra írnak?

Miért, te hány férfival randiztál társkeresőről?

"Nem hiszitek el azt, amit egy nő megtapasztal. Tudod mi a baj veled? Nem tudom, feltűnik-e, hogy soha, egyetlen nő sem állítja, hogy a férfiaknak ismerkedni könnyű. Hogy a társkereső tele van jó nőkkel."

De, elhisszük, amit a nők megtapasztalnak. Az itteni frusztrált, panaszkodó nők meséit nem hisszük el. Nagy különbség van a két halmaz között.

Nem állítja egy nő sem, hogy a férfiaknak könnyű ismerkedni? Hát, én már sok ilyen választ láttam. Volt, ahol a nő részletezte, hogy mennyivel több jó nő van, ezért a férfiaknak könnyebb. És fel volt pontozva rendesen... Azt mondod, hogy mi nem hiszünk el ezt és azt? Persze, mert ennek is az ellenkezőjét láttuk.

"Tudod miért? Mert nem tudjuk, így nem állítunk erről semmit. De ti azt hiszitek, tudjátok, mi van a másik oldalon. Nem tudjátok. Csak pofáztok és nem hallgatjátok meg azt, aki a saját tapasztalatáról beszél."

Erre már írtam feljebb, ugyanaz jöhet ide is. Mondjuk, vicces a kettős mércéd: A férfiak csak pofáznak és nem hallgatnak meg, de ti ugyanazt csináljátok és az nem zavar. Well done!

"Csak akkor ha valakinek a véleménye egybe cseng. Találtok egyetlen ilyen nőt, azonnal ő lesz az aki megmondta a tutit, mindenki más hazudik."

Nem, nem egyetlen nőt. Egyetlen nőt maximum itt találunk. A való életben több millió ilyen nőt találunk. Ti vagytok azok, akik itt egybegyűltök és egyből ugrotok bizonyos válaszokra. Elég sokat elmond az, hogy amikor férfiakról írok kritikát, mindig felpontozzátok. Amikor nőkről, akkor mindig lepontozzátok. Áruld már el, ez miért van?

"Mert olyan szinten vagytok nárisztikusak hogy nyilván csak az a normális, aki egyetért veletek."

Omájgád. Na, átlag gyk-s nőként még a nárci sablonszöveget is idevágtad: Aki nem szimpatikus nektek, arra instant rávágjátok ezt, függetlenül attól, hogy igazából mit jelent a fogalom.

2020. okt. 17. 22:01
 67/106 anonim ***** válasza:
35%
#67: Áruld el, hogy a környezetemben élő nők miért mesélnek teljesen mást, mint amit te állítasz? Tényleg, kíváncsi vagyok, hogy szerinted ez miért van.
2020. okt. 17. 22:02
 68/106 anonim ***** válasza:

66-os, de, azt írta, hogy a legtöbb nő. Vagyis az átlagosak és a szépek, ami kb. 80%-ra tehető.

"És arról sem írtunk, hogy esetleg ezek a pasik pár év múlva lecserélik őket egy fiatalabb nőre." Látod, ezért is jó a pasiknak, hiszen őket nem cserélik le pár év múlva egy fiatalabbra.

2020. okt. 17. 22:07
 69/106 anonim ***** válasza:
12%
#70: Ja, őket mondjuk pénzesebbre cserélik. Sokkal jobb! :D
2020. okt. 17. 23:29
 70/106 anonim ***** válasza:
84%
71-es, tehát akkor adott egy átlag nő, akit elvesz egy jó pasi, majd még a jó pasit is lecseréli egy pénzesebbre. Akkor meg miért ne válogatnának az átlag nők, ha jut jóképű és pénzes is.
2020. okt. 18. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!