Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
24%

20.

Én például 27 éves vagyok. Kikre hajtsak rá első sorban, ha nem a 20-27 éves nőkre?

2020. okt. 17. 17:08
 22/106 anonim ***** válasza:
19%

"Mivel 30 feletti nő a kutyának sem kell, gyerekes nő senkinek sem kell,"

Hogyne kéne, azok a fiatal pasik akiknek nem jut fiatal nő, az idősebb nőket kefélik.

Szexre jó az egyedülálló anyuka is.

2020. okt. 17. 17:08
 23/106 anonim ***** válasza:
22%
Nem az a bajom, hogy sor van, hanem az, hogy egy atlagos nonek (a csunyaknak is) MA eszmeletlenul torzult az egoja es a lenezo hozzaallasa az amugy hozza jobban illo (atlagos) pasikkal szemben.
2020. okt. 17. 17:09
 24/106 anonim ***** válasza:
85%

Kedves méltatlankodó “férfiak”!

Az még nem jutott eszetekbe, hogy sok nő inkàbb van egyedül, vagy kavar foglalt pasival, mert még ezek is jobbak, mint a jelenlegi gyér vàlaszték?

2020. okt. 17. 17:09
 25/106 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes módon ha pl. a társkereső oldalakra terelődik a szó, akkor a nők nagy része azzal védekezik, hogy azért nem tudnak mindenkinek válaszolni, mert annyi levelet kapnak, hogy nem győzik. Na most feltételezem, hogy nem csak topmodellek vannak fenn, tehát ezek alapján az átlagos csajoknak is rengeteg levelet kell kapniuk naponta. Élőben valószínűleg kevesebb a próbálkozó, de szerintem szórakozóhelyeken, iskolában, munkahelyen stb. azért csak bepróbálkoznak átlagos lányoknál is. És nem is feltétlenül top 10-es pasik. Szóval szerintem egy átlagos lányra is elég nagy a kereslet, más kérdés, hogy ki milyen faszit választ magának.
2020. okt. 17. 17:10
 26/106 A kérdező kommentje:
30-40 között szerintem már természetes, hogy egy nőnek van gyereke. Ha meg nem lenne akkor azon gondolkodnál, hogy valami baj van vele, mert ennyi idősen már kell, hogy legyen. Én harminc alatti vagyok. De sok helyen olvasom, hogy a nők is így járnak, sok a link nulla férfi, utána meg már az összesre általánosítanak és nem is ismerkednek.
2020. okt. 17. 17:11
 27/106 anonim ***** válasza:
22%

"Nem az a bajom, hogy sor van, hanem az, hogy egy atlagos nonek (a csunyaknak is) MA eszmeletlenul torzult az egoja es a lenezo hozzaallasa az amugy hozza jobban illo (atlagos) pasikkal szemben."

Az Internetes ismerkedés hatása, királylányt csinált a halál unalmas ronda nőkből is.

2020. okt. 17. 17:12
 28/106 anonim ***** válasza:
37%
20-as vagyok. Le lettem pontozva, akkor ezek szerint nem így van. Mégsem veszít a nő az értékéből 30 felett? Gyerekes nők is ugyanolyan könnyen találnak maguknak párt? Egy 35 éves férfi nem a 30 alattiakra hajt?
2020. okt. 17. 17:12
 29/106 anonim ***** válasza:
13%

24.

Meg is erdemled hogy egyedul legyel, ha ofelsegenek semmi sem megfelelo.

2020. okt. 17. 17:13
 30/106 anonim ***** válasza:
59%
#20: És akkor mégis hogyan találnak maguknak párt az elvált - netán gyerekes - 30-as nők? Ja, hogy ők nem férfiakkal élnek, hanem űrlényekkel vagy szexrobotokkal... Az én 40-es unokatesóm egyszer összejött egy kétgyerekes anyukával, utána meg egy független, 38 éves nővel, szóval nem mindenki hajt a jóval fiatalabbakra. Valószínűleg annak is oka van, ha egy 30-as nő nem kell a hozzá illő korú férfiaknak. Mondjuk a női felhozatalról is lehetne regélni.
2020. okt. 17. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!