Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
 51/106 anonim ***** válasza:
97%

# 49

VELEM szemetebbek voltak, ez tény. Így alakult. De nekem összesen 3 ismerkedésem jutott kapcsolatig, szóval nem vagyok reprezentatív.

Azokat a ronda férfiakat szidom, akik szemetek a nőkkel + akiknek minden női társkeresési vagy kapcsolati problémára az a mantrájuk, hogy akkor lesz majd normális kapcsolatuk, ha letesznek arról, hogy vonzó legyen a párjuk, mintha alantas dolog lenne vonzó párra vágyni, és az lenne a komoly, normális kapcsolat záloga, hogy olyat választanak, aki nem tetszik.

De ha jóképű férfi viselkedik ugyanígy, akkor ugyanez a véleményem.

Igen, tanmesék is lehetnek a tapasztalataim: Emberismeretre van szükség, ez a tanulság.

2020. okt. 17. 18:39
 52/106 anonim ***** válasza:
19%
49: Persze, hogy lepontoznak. Semennyire sem érzik át ezt a helyzetet, ők nem a f.sz rosszabbik végére kerültek társkeresési szempontból. A nehézségeik nagyjából annyiban merülnek ki, hogy kiválasszák a számukra megfelelőt a jelöltek közül. El sem tudják képzelni, milyen az, amikor nincs miből választani vagy amikor nekik kell teperni ezerrel, hogy ki legyenek választva. Kényelmes kis passzív királykisasszony szerep. Abból könnyű nagy mellénnyel osztani az észt... (48)
2020. okt. 17. 19:00
 53/106 anonim ***** válasza:
66%

35. Elèg naív vagy, ha azt hiszed, hogy a nők ezt nem csinálják :D

Nekem is volt már több pasim egyszerre és a nő ismerőseim 99%-nak is.

2020. okt. 17. 19:09
 54/106 anonim ***** válasza:
29%

Randiztam egy csajjal 5 éve. Az első fogai borzasztóak voltak. (Kb rohadtak) Fogorvos simán megcsinálta volna.

Mivel szeretek szenvedni, megnéztem az adatlapját, a fogai rosszabbak és képzeld...feleségül vette egy tök oké srác.

Rengeteg ilyen példám van. Nekem meg pasiként már 1-1 dolog, ami nem tetszik neki rajtam az akkora katasztrófa a hercegnőnek, hogy randizni sem akar. Csak a külsőség, a belsőd tök nyolc.

A nőknek semmit nem kell a randizásba tenni, el van torzulva az elvárásuk, mert mindent megkapnak. És túlválogatnak.

De...nekik csak a szemét pasi kell, majd megy a nyafi, hol vannak a normálisak, aki emberként kezel.

Nos, otthon vannak a jó pasik, mert amikor jöttek volna, nektek nem kellettek. Meg nincs már kedvünk a játszadozásotokban részt venni.

2020. okt. 17. 19:53
 55/106 anonim ***** válasza:
23%

55 hoz pluszba

Ha egy akar atlagos no egyedul van, akkor vagy tulvalogat, vagy pazichologiai baja van.

Lehet rossz ember, lusta stb....akkor is lesz pasi

2020. okt. 17. 19:54
 56/106 anonim ***** válasza:
16%

#55-ös nagyon jókat írt, ami biztos pár embernél betalál és ezért gondolom le lesz pontozva.

Pont pár napja házasodott meg az egyik volt gimis osztálytársam. Face feldobta, addig nem is tudtam, hogy ki a barátnője. A srác a gimiben is top pasi volt, utána még többet is edzett, jó melója is lett. Az előző barátnőjét ismertem, elég szép volt. De, akit elvett, az teljesen átlagos.

És tényleg rengeteg ilyet látni. Átlagos alkatú srácokat túlsúlyos lányokkal például.

2020. okt. 17. 20:04
 57/106 anonim ***** válasza:
87%
És akkor a szép lányok kikkel vannak?
2020. okt. 17. 20:20
 58/106 anonim ***** válasza:
16%

#58: Érdekes, hogy fordított esetben mennyire nem jönnek ilyen kérdések és reakciók...

Értelemszerűen az én ismerősöm is volt szép lánnyal is. Sőt, volt egyszerre több lánnyal is szexkapcsolata. Amúgy, ezt már leírták.

Az #57-es válaszom igazolását pedig kösz, lepontozók!

2020. okt. 17. 20:35
 59/106 anonim ***** válasza:
22%
Én is azt veszem észre, hogy ha van egy szerencsétlen csaj, aki egy sima érettségit letesz, 80 kiló alatt van, tud két szót nyögni beszélgetéskor, azokat már feleségül is veszik a normális, férfiként klasszisokkal jobb palik (értelmesebbek, jobbak külsőre), pl tanárok, tűzoltók, mérnökök, rendőrtisztek, logisztikusok, vállalkozók, stb. Nagyon sok ilyet látok, hogy a legtöbb nő maga fölé pozícionál és előbb vagy utóbb telitalálata lesz.
2020. okt. 17. 20:46
 60/106 anonim ***** válasza:
90%
Én nem pontoztam le senkit, de ennyi hazugságot és ostobaságot ritkán olvasok itt. Milyen érveket akarsz ostoba állítások puffogtatására? A személyes tapasztalataimat úgyis hazugságnak vennéd. Milyen érv hatna meg? Semmilyen, mert ahhoz neked is gondolkodnod kellene.
2020. okt. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!