Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
91%

Szidom a férfiak EGY RÉSZÉT? :D Aztaaaa... Szörnyű, hogy bajom van a szemét, bántalmazó férfiakkal. A sztori lényege, hogy bármilyen külsejű lehet szemét, ha olyan fejben.

Szerintem nem fogja a valós tapasztalatomat egy anonim random ember megingatni. Én tudom, hogy hibáztam, amikor összejöttem vele, de ez nem vesz el a bántalmazás éléből semmit.

2020. okt. 17. 17:54
 42/106 anonim ***** válasza:
94%
Csak jelzem a kérdező téved. Az átlag no nem vékony! 😀 szóval amiről álmodozik az nem átlag, ezért neki sem elég átlagnak lennie.
2020. okt. 17. 18:01
 43/106 anonim ***** válasza:
12%
hanem kövér?
2020. okt. 17. 18:03
 44/106 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy a 30 feletti nő elhasználódott. Múlt nap vagy 4 ilyen kérdés is volt, amiben a 30 feletti nőket fikázták."

Azokat ugyanaz, max. 2 ember írja, aki mellesleg szintén 30-as :D

2020. okt. 17. 18:04
 45/106 anonim ***** válasza:
35%

"Igen, biztos léteznek olyan nők, akik egy időszakban egynél több férfival vannak szexuális viszonyban, de sokkal kisebb arányban, mint fordítva."

Azt meg te honnan szeded? Vagy inkább csak szeretnéd ezt hinni.

2020. okt. 17. 18:06
 46/106 anonim ***** válasza:
84%

45.

XD - Mondom mert a férfiak nem nők és nem tesz jót, ha férfiasítani akarod őket. A férfiak egy szívdobbanással termelnek 100 ezer spermiumot, a nők 1 hónapig nevelgetnek magukban egyetlen petesejtet. Vannak kivételek, senki nem mondja, hogy nem, de alapvetően máshogy működnek a nők és a férfiak.

2020. okt. 17. 18:10
 47/106 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem itt 1-2 unatkozo, a kerdesben magara ismero no pontozza le a pasikat es fel a noket lol
2020. okt. 17. 18:11
 48/106 anonim ***** válasza:
11%
Átlag alatti nő vagyok. Csak megerősíteni tudom a tapasztalataidat; az átlagos nőknél mindig van bőven jelentkező, beállhatsz a sorba x.-nek, és várhatod a csodát kb. Náluk sosincs üresjárat, nincs olyan, hogy hónapokig, esetleg évekig egyetlen potenciális partner sem próbálkozik náluk.
2020. okt. 17. 18:20
 49/106 anonim ***** válasza:
21%

#41: A dolgok elején nem ezt adtad elő, hanem azt, hogy a ronda pasik szemetebbek. Ezt próbálod az oldalon mindenhol igazolni a kis sztoriddal. Aztán néha kihozod, hogy nincs a külső és a szemétség között kapcsolat, néha meg szidod a ronda férfiakat.

Nem, nem azzal van a probléma, hogy a gyökér férfiakat, hanem azzal, hogy a rondákat.

A valós tapasztalataid tanmesék, semmi többek. És érezhetően, valamit nagyon kompenzálni akarsz az egésszel.

#47: Ja, ez úgy tűnik, hogy így van. Az is érdekes, hogyha 1-1 fenti hozzászólóval ellentmond valaki, akkor egyből megkapja a lepontozást. Akivel most is beszélek, annál a kérdésnél is gyakorlatilag ahogy válaszolt, fél perc alatt jött a 0%-ás válasz.

#48: Nő vagy és még téged is minuszoznak a lepontozó női kommandósok, akik még mindig nem bírtak válaszolni a kérdésemre! :D

2020. okt. 17. 18:29
 50/106 anonim ***** válasza:
89%
De az a 100 pasi, aki az átlagos nőnél sorba áll, azok ugyanúgy másik 100 nőnél is sorban állnak. Nem úgy van, hogy 1 férfi csak 1 nővel akar ismerkedni. Tehát aki Julcsinál sorban áll, az Gizikénél és Szandránál is sorban áll.
2020. okt. 17. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!