Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
31%
#8: Nem matekozni kell, csak szétnézni magad körül. Amúgy senki sem állítja szerintem, hogy minden átlagos lány kapcsolatban él, sőt. Én is csak annyit írtam, hogy a normálisabbja kapcsolatban él, aki meg egyedül van, annak legtöbbször oka is van. Sok átlagos lányt ismerek, aki egyedül él, na ők vagy irtóra válogatósak, vagy törtető karrieristák, vagy betegesen félénkek, szóval akárhány átlagos srác próbálkozik is náluk, kb. esélytelen.
2020. okt. 17. 16:54
 12/106 anonim ***** válasza:
93%
Én ezeket bőven túlteljesítem, mégis van párom 7 éve, tehát nem lehetetlen.
2020. okt. 17. 16:55
 13/106 anonim ***** válasza:
20%
átlagos pasiként ronda nőd lehet csak vagy kövér.
2020. okt. 17. 16:56
 14/106 anonim ***** válasza:
89%
Lehetne ejteni azt a tevkepzetet, hogy aki ronda, az egy remek ember, és aki jól néz ki, meg szemét.
2020. okt. 17. 16:57
 15/106 anonim ***** válasza:
16%
Ha a férfiak csak 10%-a olyan, hogy egy időszakban legalább 2 nőt kezelget, akkor máris a férfiak egy óriási szeletének pedig nem jut nő.
 16/106 anonim ***** válasza:
92%
"Sok jó pasi még kapcsolatban sincs, csak van 2-3-4 szexpajtija, akikkel heti szinten találkozik dugásra." Na, akkor ezek a lányok pont szabadok.
 17/106 anonim ***** válasza:
18%

11 jaja

A tarskereso appokon is ezek lyukadnak ki 90%ban.

2020. okt. 17. 16:58
 18/106 anonim ***** válasza:
14%
A férfiak felső 20 %-a nem 2 nőt kezelget, hanem amennyit bír, gyakorlatilag puncilében fürdenek és versengenek értük a nők.
2020. okt. 17. 17:00
 19/106 anonim ***** válasza:
68%
Minden pasi sorban áll az átlagos lányok előtt. Nekem van pár 25-30 körüli tök átlagos női ismerősöm, facebookon naponta kapnak 2-3 pasitól üzenetet, van bennük sportos, bolond, beteges farokverő, karrierista pasi, házas de félrek.rni vágyó, szamunkás, bankár, stb pasi. ÉS van 50 feletti is, aki írkál nekik, pedig 25 évesen nem az apjára vágyik. Szóval igen, rohadt nagy a merítési lehetőségük, mert minden nap vagy minden másnap kapnak üzenetetet ismeretlenektől is.
2020. okt. 17. 17:04
 20/106 anonim ***** válasza:
64%

"Ha a férfiak csak 10%-a olyan, hogy egy időszakban legalább 2 nőt kezelget, akkor máris a férfiak egy óriási szeletének pedig nem jut nő."

Mivel 30 feletti nő a kutyának sem kell, gyerekes nő senkinek sem kell, ezért sok nő szintén egyedül van. A 20-as, 30-as, 40-es pasik is ugyanarra a 15-20% nőre hajtanak, aki vékony, 20-on éves és gyerektelen. Persze jogukban áll válogatni, csak akkor ne panaszkodjanak, hogy nincs miből.

2020. okt. 17. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!