Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
28%

Annyira elszomorító, hogy itt mennyi nő teljesen magabiztosan előad mindent, aztán meg az életben arról írnak, hogy ők soha nem kellettek senkinek és ők mennyire átlagos nők.

Hát, van baj a fejekben. Főleg úgy, hogy sokszor kérdéstől függő, hogy épp mi a nyerő. Van, hogy a "menj el tánctanfolyamra" egy felértékelt válasz, mert meglett mondva a tuti. Ha meg egy férfi konkrétan kiírja kérdésnek, hogy a tánctanfolyam jó e ismerkedésre, akkor egyből szétoltják, hogy nem arra való és mit képzel magáról.

Az is elég kiábrándító, hogy sokszor egy kérdésnél már úgy lehet tudni a pontozásokat, hogy az ember még el sem olvasta a válaszokat: Ha egy férfi bármit ír 1-2 oldal után, akkor tuti, hogy le lesz pontozva. Ha egy nő bármit ír, akkor tuti, hogy fel lesz pontozva. De, tényleg. Körbelehet nézni az oldalon.

2020. okt. 18. 23:47
 92/106 anonim ***** válasza:
86%

"akkor egyből szétoltják, hogy nem arra való és mit képzel magáról."

Valaki szétoltja, valaki nem. Nem egy atomfizika.

Egy ismerősöm salsa tanfolyamon ismerkedett meg a felesésével.

2020. okt. 18. 23:54
 93/106 anonim ***** válasza:
0%

Volt ilyen kérdés. Átlag 10-ből 8 válaszoló oltogatta a kérdezőt. Most meg eléggé fel van pontozva a válasz.

Engem komolyan érdekel: Tényleg minden témánál muszáj ezt eljátszani? Tényleg minden témánál egyeseknek muszáj egy aktuális helyzet alapjait kivágni a kukába és gyártani valami új szöveget, hogy azért van úgy, mercsak'? Értem én, hogy egyesek képesek beletuszkolni mindent a saját világképükre átformált "tényekbe", de ezt miért kell csinálni?

Itt konkrétan arról van szó, hogy a kérdés kiírásától vagy a hozzá kapcsolódó témától függően sokszor ugyanazt a választ mennyire máshogy kezelik.

2020. okt. 19. 00:06
 94/106 anonim ***** válasza:
86%
Mivel lehet, hogy tök más emberek vannak éppen itt. Én pl. nem láttam a tánctanfolyamos kérdést, pedig viszonylag sokat vagyok itt. Mi a jó büdös francnak játszanék bármit is? Tény, hogy van olyan ismerősöm, aki ott ismerkedett meg a feleségével, és én nem tartom gáznak, szerintem tök okés ott ismerkedni. Ha valaki oltogatja ezért a másikat, ahhoz nekem semmi közöm. Hány éves vagy, hogy most tűnik fel, hogy létezhetnek eltérő vélemények? :D Meg arra miért nem sikerült rájönni magadtól, hogy egy anonim oldalon követhetetlen, hogy kik válaszolgatnak éppen, közel sem biztos, hogy ugyanazok az emberek írnak két kérdéshez teljesen más kommentet ugyanarról a témáról?
2020. okt. 19. 03:25
 95/106 anonim ***** válasza:
33%
Jo...es ha valaki nem akar tancikalni? Nem erdekli, tavol all tole stb. Ez olyan, hogy ha a csaj pasit akar, menjen focimeccsre?
2020. okt. 19. 07:31
 96/106 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez az én 81-es válaszomra vonatkozik. A tánctanfolyam csak egy ötlet volt a sok közül. Egyébként ez arra a kérdésre volt válasz, hogy egy átlagos nő mondjuk mérnők és egy sereg pasival tanul, dolgozik és mind ráhajt. Hát átlagos pasi is mehet bölcsészetre, jogra, pénzügyre ahol sok a csaj, nem kötelező mérnöknek lenni. (Mondjuk aki itt rinyál az valószínűleg tovább sem tanult). Amúgy a nők többsége tipikusan nők között dolgozik, nem segít rajtam, ha Gizi mérnök és szinte csak pasi ismerősei vannak mert én meg tanár vagyok. A kulcs, kedves kérdező, hogy nem rinyálunk. Rengeteg valóban átlagos pasi van átlagos nővel. Még néhány csúnya pasinak is van párja. Tehát nem arról van szó, hogy mindenki rájengosszlingot várja, hanem van azért mindenkinek olyan, amiből nem enged, és ezt el kell fogadni.

Ha a lány vékony, sportos és nem akar kövér vagy csak lusta, pohos barátot, ez érhető és nem azt jelenti, hogy neki minőségi pasi kell, csak az amit ő is nyújt. Ha a nő diplomás és te nem vagy az, nem azért szűr ki mert nem vagy milliomos, hanem mert még egy diplomád sincs. Bármennyire is nehéz elhinni, a kamaszokat leszámítva az emberek többsége úgy működik, hogy hasonlót keres, mint ő.

2020. okt. 19. 07:45
 97/106 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem papír alapján baromság ítélkezni. A nem diplomás nem egyenlő a piás, műveletlen szakmunkással; a diplomás meg nem egyenlő az értelmiségivel.

Dolgoztam, randiztam diplomással. Nem kell kommentálnom milyen (rossz) élmény volt.

2020. okt. 19. 08:15
 98/106 anonim ***** válasza:
71%

#97 Mindenki tudja hogy vannak nagyon jó fej, rendes, értelmes nem diplomás emberek és vannak diplomás bunkók.

Ebbe a témába veszélyes ismét belemenni. Saját társkeresési tapasztalataim: a rám írók többsége nem diplomás. (szűrőm: legalább érettségi, de soknak az sincs) 90%-on látszik is, a levelezésen, a témaválasztáson akár írásban akár szóban, hallatszik a hangján stb. Vannak közöttük nagyon jó, de végtelenül egyszerű emberek.

Három diplomás írt rám, ebből egynek jutott eszébe az általam megadott kedvenc könyvek alapján beszélgetni és tudta, miről van szó. Bölcsész végzettség, pont nekem való, de aztán nem lett belőle semmi más miatt, no problem. Két másik diplomás is írt, ők reál szakosak,nem irodalmárok. Mégis az egyikkel írásban a másikkal telefonon órákon át tartó csevegés lett ha nem is könyvekről de művészetről, történelemről, a kozmosztról (és nem natgeo szinten!) és úgy általában mindenről. Másképp alkotnak véleményt, másképp fogalmaznak, nyitottabbak, soroljam még?

Nekem ezek fontos dolgok.

Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon kocka informatikussal vagy mérnőkkel nem lett volna ilyen élvezetes a beszélgetés, bár szerintem ezek is sztereotípiák. Miért ne érdekelhetne egy mérnököt vagy informatikust is a művészet, a tudomány más területei?

Aki rossz ember, azzal rossz randizni végezettségtől függetlenül, de az, hogy valaki jó meg rendes meg nézi a natgeot, az kevés annak, aki másképp áll az élethez. És ezt ugyanúgy el kell fogadni, mint a sportosokat hogy hozzájuk illő társat akarnak, vagy az állatbarát olyat keres akit nem zavar bent a három kutya. Ezek olyan dolgok, hogy felesleges hisztizni rajtuk.

2020. okt. 19. 08:37
 99/106 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó: ez nagyon nagy igazság. Régen, mikor ismerkedtem, engem is támadtak a végzettség és pl a magasság miatt, hogy miért így, miért úgy, de attól még lehet jó ember. Sosem vontam kétségbe, hogy lehet jó ember, csak nem illünk össze, és ha én ezt eldöntöttem akármi alapján, nem szàmít, hogy a másiknak tetszik vagy nem, kénytelen elfogadni, és fölösleges belekötni az okokba, mert szabad akarat van, és mindenki úgy dönt, ahogy akar, amivel nem köteles elszámolni senkinek.

Itt a probléma sokszor, hogy annyi tisztelet nincs egyesekben, hogy elfogadják a másik döntését.

2020. okt. 19. 08:47
 100/106 anonim ***** válasza:
71%

Így igaz, és itt jön az, hogy milyen válogatós vagy, pedig nekem külsőre pl alacsonyabbak az elvárásaim, nem zavar egy kis túlsúly, pocak, nem érdekel ha kopaszodik és elég ha nálam magasabb, tehát 165+

Nyilván, legyen férfias, fogjon meg benne valami, de tényleg nem vagyok ilyen extra válogatós. De azért lehessen már vele tudományról, művészetről, kultúráról olyan szinten beszélgetni, ami nem youtube videókból szerzett ismereteken alapul.

2020. okt. 19. 08:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!