Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már egy átlagos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.

Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.

2020. okt. 17. 16:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
0%

100

Szerintem ez sok emberben megvan. Nem kell ehhez bölcsésznek lenni.

2020. okt. 19. 10:55
 102/106 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vegyes. Van nem diplomas, akinek annyira jo volt a latasmodja, a beszelokeje, jo volt vele lenni. Meg olyan diplomas, aki annyira a magas lovon ult es nem volt kepes mas temarol beszelni, csak masok becsmerleserol, vagy eppen hol rugott be utoljara stb.

Itt jon az, hogy igen, nyitottnak kell lenni parvalasztasnal es nem egy sablon alapjan csak elvarni.

Beszelgetni es megismerni a masikat.

2020. okt. 19. 11:01
 103/106 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nincs meg. Sok emberrel beszélgettem már az elmúlt évek alatt nem csak társkeresés miatt, már csak a munkámból kifolyólag is, baráti társaságban stb. Nagyon kevés ember van "ott" és valóban nem kell hozzá bölcsésznek lenni, de 90%-ban a diplomások azok, akikkel érdemben lehet beszélgetni ezekről a dolgokról. Ismétlem: tudom, hogy van kivétel. De annyira kevés, hogy erre várni felesleges.
2020. okt. 19. 11:04
 104/106 anonim ***** válasza:
44%

jó, hát ez a te tapasztalatod, az enyém meg az ellentéte.

bár ezért is le leszek pontozva

2020. okt. 19. 11:33
 105/106 anonim ***** válasza:
100%
Én nem pontoztalak le, sőt, ezt most felpontoztam. Igen, mindenki a saját tapasztalatából indul ki. Illetve nem mindannyian ugyanazt várjuk el. Van, akinek bőven elég az amit és ahogy meg lehet beszélni egy nem olvasó, nem művelt emberrel mert ő is lehet okos és értelmes. Van akinek ez kevés. Mást keresünk, mást várunk el és közben mást is tapasztalunk.
2020. okt. 19. 12:11
 106/106 A kérdező kommentje:
Te jó ég mennyi válasz jött! :D Nem hittem volna, rekord lesz.
2020. okt. 20. 23:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!