Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már egy átlagos lányt is lehetetlen megszerezni?
Nincsenek nagy elvárásaim. Vékony, korombeli, magára igényes lányt keresek (alapvető higiénia, friss ruha, egy minimális smink). Viszonylag értelmes hobbival (nem az evés ivás nem számít bele, a tv-nézés sem ahogy a legtöbb nőnél ez már kimeríti a hobbi fogalmát), bármilyen munkával, amit szeret csinálni. Teljesen átlagos kinézettel, nem kell nekem modell kinézet. De azt veszem észre, hogy még az ilyen lányokért is úgy megy a verseny, meg már foglaltak, hogy teljesen esélytelen bárohogyan is próbálkozni náluk.
Ezzel szemben én itt vagyok átlagos pasiként és kb semmi esélyem az átlagos lányoknál, csak tényleg azoknak jövök be akik abszolút nem az eseteim.
"
"Ha a férfiak csak 10%-a olyan, hogy egy időszakban legalább 2 nőt kezelget, akkor máris a férfiak egy óriási szeletének pedig nem jut nő."
A nők is tarthatnak több vasat a tűzben. Máris kijön az egyensúly. Honnan francból szeditek megint ezt, hogy több nőt lefoglal egy férfi. Azok nem komoly kapcsolatok, és nőnek sem csak ő van, hanem a szerető mellett egy férj vagy két pasi, vagy váltogatja őket.
Szexre jó az egyedülálló anyuka is.
Évekig társkeresőztem, megannyi elvált 30-as gyerekes, csinos anyukával is beszélgettem. Eslő reakciójuk az volt, hogy nekik nem kell kaland, mert 100/99 férfi nem akar tőlük többet kalandnál a gyerek miatt. Szóval azokat egy-két év rossz tapasztalat után nehéz ágyba vinni, mert rájönnek, hogy majd minden pasi csak azt akarja tőlük, aztán lelépnek. Aki meg nem lép le, annak nehéz dolga van, mert helyt kell állnia pótapaként, hogy a kisgyerek is úgy tekintsen rá, mint pótapa, plusz van félni valója az igazi apától, hogy mikor akarja a gyereket látni, meg a volt feleséget lekezelni. És ha a feleség egy kicsit is gyenge lábakon áll, akkor bizony te leszel a leggyengébb láncszem (gyerek, meg a volt férj mellett) és kirak. Szóval nagyon nehéz gyerekes anyával. Néha van azoknak is kapcsolatuk, de 10/9 nek nem tartós, majdnem mindig kihátrál az új pasi, ha sok a ritikófaktor (gyerek nem fogadja el, volt férj is otrt lebzsel).
A #7-es válaszom, mégis miért lett lepontozva? Képes valaki rá normális érvet írni, vagy csak a szokásos megkeseredett női had ugrott rá? Mert már nevetséges, amit művelnek. Gyakorlatilag itt nőket csak és kizárólag valami földöntúli csodának lehet leírni, különben berágnak. A kérdéssel kapcsolatosan: Nem, "kedves" lepontozok, ti nem a normális szintet képviselitek. Ti az elfogadásmentes, gondolkodásmentes megkeseredettség vagytok.
#8: Neked kijön bárminél a matek?
A #10-es is teljesen normálisan levezette a dolgot. Őt is megszórtátok minuszokkal. Itt is érdekelne: Mégis, miért? Ti becsukjátok a szemetek, amikor nők írogatják ki a kérdéseket, hogy szétverte őket a párjuk, megcsalta, de ő kell nekik? És becsukjátok a szemetek, amikor jól kinéző és jó adottságú emberek egyszerre több emberrel is szexkapcsolatban vannak? Oké, hogy ez egy netes oldal, de ennyire nincs életetek? Hány ember van körülöttetek? 1? 2? Így mennyire tartjátok irrelevánsnak a válaszaitokat és pontozásotok?
31. A nők nem férfiak, ne férfiasítsd már őket. Igen, biztos léteznek olyan nők, akik egy időszakban egynél több férfival vannak szexuális viszonyban, de sokkal kisebb arányban, mint fordítva. A nők sokkal inkább vágynak az állandóságra és egyetlen partnerre.
A nők a férfiakkal ellentétben még szexkapcsolatra is csak olyannal állnak le, akivel (külső és belső alapján is) más körülmények között össze is jönnének, csak most valamiért mégsem kapcsolatot akarnak (mert mondjuk még nincsenek túl egy szakításon, vagy mert annyira elfoglalt életük van, hogy nem jutna idő rendes kapcsolatra, stb)
A #7-es válaszom, mégis miért lett lepontozva? Képes valaki rá normális érvet írni, vagy csak a szokásos megkeseredett női had ugrott rá?
az itt lévő nők közül 10/9 leírja, hogy idilli kapcsolatban él a magas, sármos mérnök pasijával. Közben meh egész nap fent vannak, a kutya sem náz rájuk. Ezeket a dolgokat csak azért mondják (hogy csodaszép és okos férjem, pasim van), hogy az itteni incel fiúcskák ne írjanak rájuk.
# 34
Picit off lesz, de a tisztánlátás végett leírom azért. :)
Voltam lelkileg bántalmazó kapcsolatban. Kapaszkodj meg: CSÚNYA volt a párom, én pedig a férfiak túlnyomó többsége szerint egy szép nő vagyok (illetve akkor még inkább csaj).
Volt, hogy leszólítottak szórakozóhelyen, hogy ki nekem az a srác, ugye nem a pasim, mit keresek vele. Szóval nem én találom ki...
A kapcsolat elején mézes-mázos, aranyszívű volt, mellé meg szórakoztató is, ezért (is) adtam neki esélyt, pedig külsőre taszított, de azt hittem, majd a jelleme miatt legalább "megszokom" a külsejét, nem fog zavarni.
Pár hónapig tudta tartani magát, aztán elkezdett bántani.
A dolgok, amiket megengedett magának:
- Nyitott kapcsolatért való könyörgés, begyepesedettnek nevezett, amiért hűséget várom el.
- A régi plátói szerelmét hajkurászta elvileg csak "baráti" alapon, aztán bőgve hívott engem fel, miután a csaj ignorálta egy buliban.
- Legkisebb nézeteltéréskor is leqrvázott, lehordott mindennek és a családomat is.
- Mindenért beugatott a külsőmre (ha nem sminkeltem magam, akkor majd ő "megtanít jobb nőnek lenni", modelleket mutogatott, hogy hogyan emeljem ki magamon ezt meg azt, ha sminkeltem, akkor meg műanyag ribinek hívott, valamint minimális borostáért azonnal megszólt, hogy neki egy idő után nem fog felállni rám).
- Ha neten veszekedtünk, rendszeresen pofonnal fenyegetett.
- Szakításkor öngyilkossággal zsarolt.
Ezzel szemben a mostani párommal nyugodt, normális életem van, nagyon szeretjük egymást, soha nem bántott (nem azt mondom, hogy soha nem vesztünk össze, de mindig sikerült normálisan rendezni) és ő egy vonzó, jóképű férfi.
Következtetés: Nem a külsőtől függ, hogy ki milyen ember, az pedig, hogy valaki benne ragad egy bántalmazó kapcsolatban, nem azért van, mert elvakítja, hogy milyen jó pasikája van, hanem sokkal bonyolultabb pszichés folyamatok eredménye: családi minta, áldozat szerep beragadása, önbecsülés hiánya, depresszió...stb.
Én nem voltam olyan mélyen, hogy évekig tűrjem ezt, de nekem is zéró volt az önbizalmam, azért jöhetett létre ez a helyzet, de viszonylag hamar kiléptem, de még így is sérültem.
Remélem, átgondolod kicsit a témát.
#36: Ez jogos. Volt egy olyan kérdés, ahol a nő leírta, hogy milyen pasit keres, de nem talál normálisat, ő pedig mennyire tökéletes. 2 oldalnyi válasz után meg előadta, hogy amúgy ő milyen jó kapcsolatban él és mindenki csak nézett, hogy akkor most mi van?
#37: Szia! Mi már beszéltünk ám. Ezt a sztorit már előadtad egy másik kérdésnél. Már akkor is nevetséges volt az egész meséd és csak arról szólt, hogy a rosszul kinéző férfiakat ekézted. Érdekes, hogy annyira jól működik a kapcsolatod, hogy többször is el kell ezt mesélned az exeddel és a mostani pasiddal. Ha te vagy az átlag pontozó, akkor már megértem a lepontozásomat és örülök is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!