Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F
29-es vagyok. nem tudok biztos receptet adni. gondolkoztam rajta (nő vagyok). az biztos, hogy nem szabad RÖGTÖN elhívni valahova. Én sose mennék el idegennel sehova és bármi ilyen volt, ösztönből visszautasítottam, gondolkozás nélkül, akárkiről volt szó. ez önvédelem. Nem csak rólam van szó, de a legtöbb nő így gondolkozik. A fokozatosság elvét kell betartani, hogy látszódjon rajtad, nem jelentesz veszélyt.
Én úgy gondolom, hogy előzetes szemezés, (esetleg mosoly) nélkül, csak úgy a semmiből felbukkanni szerintem 99,9 % elutasítás, mert van az emberben egy ilyen védekezési ösztön. Akárki lehetsz, mit akarsz tőlem, hagyjál békén. Ez lenne az első gondolatom, és rögtön lenne bennem egy ellenérzés. (tapasztalatból mondom).
Ha nem sikerül előzetesen elkapni a lány tekintetét, akkor szerintem utcán úgy lehet, hogy odamész és köszönsz, és valami semleges ürügyet hozol föl, pl. útbaigazítást kérsz. Ebből már látod, hogy barátságos-e a nő. Innen kell egy beszélgetést kezdeményezni, először semleges témák mentén. Utána mondhatod, hogy most készültél meginni valahol egy kávét, veled tartana-e. Ha elutasít, mert mondjuk azt mondja, siet, akkor kérdezd meg, hogy és esetleg egy másik alkalommal elmenne-e. Közben mosolyogj és legyél barátságos, esetleg egy-két NORMÁLIS poént eressz meg.
Szerintem enni sose hívd meg elsőre. Eleve enni egy idegen férfi előtt egy nőnek kicsit szerintem először kényes dolog, másrészt nehezebben szabadul mindkét fél, ha nem jól sikerül a dolog, harmadszor, inkább tartozok egy kávéval egy idegennek, mint egy teljes ebéddel/vacsorával (ha meghív).
A harmadik bekezdésem szól arról, hogy mi van, ha nem tudod fölvenni a szemkontaktust.
Útbaigazításon kívül lehet még ilyen, hogy mikor jön a busz, mikor nyit/zár a bolt, mit tudom én. Attól függ, hogy hol vagy, milyen helyzetben. Próbálj kicsit kreatív lenni.
amire figyelj szerintem, mert engem is zavarna: ne mások előtt kérdezgesd a kiszemeltedet. olyan kellemetlen, amikor mellettem állnak többen és azt hallgatják na most mi lesz a vége: igent mond-e vagy nem?
életem leggázabb szituja egy tömött buszon volt..és a srác nem vette a lapot... és hülyeségeket is beszélt.visszagondolva is olyan rossz érzés fog el, mintha engem tartottak volna bunkónak, mert visszautasítottam.
szerintem ha kocsival jársz simán egy nem túl forgalmas helyen esetleg megállhatsz mellette és megkérdezheted hol van az x y hely itt a közelben.
utána pedig ha úgy reagál elkérheted a számát pl. hátha megint eltévednél és kéne a segítség :D de utalva rá, hogy valójában nem ezért kéred el. :)
Megtörtént eset:
Szia! Minden rendben?
-elmdonja mi a gond-
Kérsz egy rágót?
Igen.
Elsössz velem egy buliba?
Mit lehet rólad tudni?
Kéjgyilkos vagyok.
Én is.
Eljött végül. A szituáció sokat számít, nem szólíthatsz le random embereket az utcán csak azért mert tetszik. Létre kell jönnie valamilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!