Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F
Teljesen mindegy ha bejössz neki vevő lesz a dologra.
De pont elég ha útbaigazítást kérsz csak ne bénán tedd:)
Egyszer történt egy olyan hogy egy barátnőmmel ültem egy padon a városban. Láttunk elmenni egy srácot előttünk, jött baloldali irányból. Aztán egyszercsak jött vissza (kb 2 héttel azelőtt szólított le egy kocsmában de ezek szerint nem is emlékezett pedig nem volt ittas) hogy nem tudjuk-e x kávézót keresi, hol van. Na most mi pont láttuk hogy abból az irányból (balról) jött eredetileg és ha tényleg a helyet keresi kizárt hogy ne vette volna észre:D)
Nem kell itt semmiféle trükközés.
Odalépsz, határozottan, de normálisan, udvariasan köszönsz, bemutatkozol, elmondod, hogy mi a hányás:
Szia, Ubul vagyok, bocs, hogy megzavarlak, de nagyon szimpatikusnak tűnsz, ha van kedved, megismerkedhetnénk, pl. valamikor megihatnánk egy kávét.
Valami ilyesmi.
Ha bejössz neki, akkor úgyis igent mond, ha meg nem jössz be neki, akkor úgyis nemet mond.
Nincs olyan trükkös PUA varázsmondat, amivel megdughatnál egy olyan nőt, akinek nem jössz be.
Ellenben a tahósággal elijesztheted még azt is, akinek amúgy bejönnél.
Nekem egyszer olyan volt h villamos után szaladtam mikor már zárult. De egy csávó a karjával kitámasztotta és épp behuppantam. Csak megköszöntem meg rá mosolyogtam
Aztán pár megállóra rá elkezdtünk beszélgetni. Őszintén nem emlkékszem hogy mivel is kezdte. De ilyen hetkoznapi dolog volt, mint aZ egyetem/ alvó. Nagyon aranyos volt, aztán csak annyit mondott h nagyon szimpatikus vagyok és megadom e esetleg a számom.
Sajnos nemet kellett mondanom mert van barátom
De Szerintem nagyon vonzó ha így magabiztosan leszólítasz valakit Ez így biztos plusz pont Bármi megjegyzés tehetsz pl a telótokjára/ pólóra Aztán gördülő fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!