Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F
Figyelt kérdés
Például hogyha sétál az utcán magában 1 lány és én éppen biciklivel vagyok vagy gyalog. Mit mondjak neki? Hordok órát, tehát a mennyi az idő nem jó. És hogyha szólítsak le úgy lányt, hogyha többen vannak 1 "csapatban" és nekem abból megtetszik 1 lány?2020. okt. 5. 10:17
91/120 A kérdező kommentje:
Telefonszámot kérni ennyi után nem tolakodó?🤔
2021. márc. 18. 21:33
92/120 anonim válasza:
Ne agyalj ezen annyit. Sok csaj ismerősöm panaszkodott, hogy senki nem szólítja le őket. Szóval ha bejössz neki, oda fogja adni.
93/120 A kérdező kommentje:
Félek azért...
2021. márc. 18. 21:58
95/120 anonim válasza:
Na leszólítottál már valakit?
96/120 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. márc. 25. 21:25
97/120 anonim válasza:
De elolvastad egyáltalán a 94-esben a cikket?
98/120 A kérdező kommentje:
Igen el.
2021. márc. 28. 12:36
99/120 anonim válasza:
Ez ugye csak trollkodás? Ha nem, kérdező, ne haragudj de nem hiszem, hogy valaha bárkit is fel tudsz majd szedni az utcán.
100/120 anonim válasza:
Én is röhögnék ha az utcán leszólítanál!
Fel is vennélek hogy felrakjam, a tubeon megnézne az összes barátnőm hogy milyen bendzsó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!