Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan/mivel szólistak le 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F

Figyelt kérdés
Például hogyha sétál az utcán magában 1 lány és én éppen biciklivel vagyok vagy gyalog. Mit mondjak neki? Hordok órát, tehát a mennyi az idő nem jó. És hogyha szólítsak le úgy lányt, hogyha többen vannak 1 "csapatban" és nekem abból megtetszik 1 lány?

2020. okt. 5. 10:17
 61/120 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy az aluliskolázott rendőr szokta az autóból üvöltve! "ÁLLJÁ MEG!"
2021. jan. 22. 11:17
 62/120 anonim ***** válasza:
90%

Van már itt egy csomó válasz. Azokat adaptáld valós élethelyzetekbe, mert senki nem gog konkrét szöveget írni, ami tuti beválik. Ilyen nincsen.

Az a fontos, hogy barátságos, udvarias, tisztelettudó legyél, de természetesen így is el fognak utasítani sokan. Sok lánynak barátja van, mások nem szeretnének ismerkedni, megint másoknak meg nem te kellesz. Ez természetes, ez vele jár az ismerkedéssel.

2021. jan. 25. 12:50
 63/120 A kérdező kommentje:
Hiába van itt 1 csomó válasz hogyha hasznavehetetlenek...
2021. jan. 25. 13:44
 64/120 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon jó tanácsokat kaptál csak lehetetlen elképzeléseid vannak az ismerkedésről és nem értedz a szóból.

Akkor találd fel magad egyedül.

2021. jan. 25. 14:55
 65/120 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más és más, nincs olyan szöveg ami bejön. ahogy írták lehet van barátja és nem csak ezzel akar lekoptatni, nem akar ismerkedni.. stb

lehetsz ám öszinte is.. oda mész azt mondod, Szimpatikus vagy szivesen megismernélek, megadod a számod? facebook, twiter, insta.. bármi :D

valami hasonlót mondan ezer éve bulibol haza menet, megadta a számát mert bejöttem neki :)

de volt olyan is amikor elhajtottak, meg ki is nevettek párszor.. ez van

2021. jan. 25. 15:07
 66/120 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nekem sajnos eddig csak kinevetés és elküldés volt csak...
2021. jan. 25. 18:31
 67/120 anonim ***** válasza:
100%
ja eléggé elmegy ilyenkr az élet kedv, de ne add fel :)
2021. jan. 26. 17:36
 68/120 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hát már lassan feladom...
2021. jan. 26. 17:46
 69/120 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ismerősök, haverok által rendezett házibulikon van a legtöbb esély
2021. jan. 26. 17:56
 70/120 A kérdező kommentje:
Utolsó. Egyikre sem járok sajnos. :/
2021. jan. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!