Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F
Figyelt kérdés
Például hogyha sétál az utcán magában 1 lány és én éppen biciklivel vagyok vagy gyalog. Mit mondjak neki? Hordok órát, tehát a mennyi az idő nem jó. És hogyha szólítsak le úgy lányt, hogyha többen vannak 1 "csapatban" és nekem abból megtetszik 1 lány?2020. okt. 5. 10:17
82/120 anonim válasza:
menj el egy allatmenhelyre, kolcsonozz egy kutyat, es setalj vele. a kutyasok tobbsege no, es a tema is adott a kutyafuttatoban.
en no vagyok, es barmikor beszedbe elegyedek a tobbi kutyassal (de nem ismerkedem, mert foglalt vagyok:P)
83/120 A kérdező kommentje:
Nem fogok azért kutyát bérelni. Bocs. Egerben amúgy sem sok kutyás nő járkál.
2021. márc. 2. 10:27
84/120 A kérdező kommentje:
Na mivel?🤔
2021. márc. 14. 19:42
85/120 anonim válasza:
Ha mar ezt így meg kell kérdezned, akkor soha nem fogsz ilyet csinálni. Ez a legnehezebb ismerkedési mod a férfiaknak, csak a nagyon magabiztosak merik meglépni. Vagy pont a nagyon hülyék, akik tudjak, hogy nincs veszteni valójuk es megcsinálják poénbol
86/120 A kérdező kommentje:
Nagyon magabiztos vagyok.
2021. márc. 18. 20:17
87/120 anonim válasza:
Esetleg hostess lányokat szólíts meg, akik boltban kóstoltatnak, ők eleve azért vannak ott, hogy beszéljenek a vevőkkel. Ennél jobbat nem tudok. És amúgy is ők a korosztályod általában, 20 körül.
88/120 anonim válasza:
Ha magabiztos lennel, akkor nem itt kerdezgetned, hogy hogy szólíts le lányokat :D
89/120 A kérdező kommentje:
#87 és azokat mivel? Meg az a baj ők is 98%-ban ketten vannak. Nem magukba.
2021. márc. 18. 21:08
90/120 anonim válasza:
Hát azzal kapcsolatban, amit épp kínál (nem baj, ha nem érdekel a termék, ez csak ürügy, hogy szóba állj!). Szoktak egyedül is lenni. Kóstold meg, mondd, hogy finom, amit ad, kérdezd meg, hogy bírja a maszkviselést, aztán mondd, hogy szimpi vagy-e, és megadná-e a telefonszámát. 87-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!