Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen jeleket adtok egy "idegen" fiúnak, hogy tetszik nektek?
Na ez érdekes....
A legtöbb nő ezt a rámosolygok, meg ránézek választ adja, de a való életben férfi legyen a talpán aki ezt észreveszi. Miért? Mert amikor éppen észreveszed hogy téged bámul, akkor elkapja a tekintetét és mosolyog vagy rosszabb esetben kuncog, főleg ha még más nő is van a környezetében akkor pláne ciki. Egyszerűen nem tudod hogy rajtad nevetnek vagy mi a kiváltó ok. A mostani párom miután úgy 2 hónap nézelődés után egymásra találtunk elmondta, hogy már azt hitte nem érdeklem, mert küldte a jeleket. Erre visszakérdeztem, hogy postán? Milyen címre küldte, mert nem érkezett meg...erre meg bevágta a durcit. Értem én hogy izgalmas érzés hogy csak jelmorzsákat küldesz a férfi felé de a közelébe nem mész, vagy legalább mondasz neki valami nehezen félreérthetőt.
Viszont vannak olyan nők is akik nagyon durván nyomják, kétértelmű kifejezések, véletlen testi kontaktus a liftben, segítséget kérnek valami alibi problémára és a pasi már meg van fogva. Aki meg nem kockáztat az távolról végignézi hogyan nyúlják le előle a kiszemelt férfit.
7
Valóban, ezekről a vigyorgókról egy két dolog vágódik be, hogy valami lejmolást akarnak vagy marhára lenézik az embert, aztán inkább menekülni bölcsebb.
S ha nem veszed a vigyort, akkor a másik orcájuk látszik, amitől az alien is megijed:))
Ha valamit akar, azt tegye értelmes nőként, értelmesen kifejezve magát.Az oviban volt ez a tejbetök vigyorgás, ki kellene nőni nők;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!