Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Photofeeler-es teszt szerintetek menniyre valós? Igazából is így látnak minket az idegen emberek?
Látnak idegen emberek máskülönben hogyan tudnának pontozni?! Egészen reálisan pontoznak a nagyszamok törvénye meg rasegit. Próbáld ki!
Egy szexi kép magasabb értékelés fog kapni egy kevésbé szexi és erről te magad is meggyozodhetsz. Persze vannak troll szavazatok is de a hangsúly a nagy számok törvényen van. Kb vagy 40 szavazat az már egészen pontos értéket ad majd.
Tinderrol ami nagyon kevés talit sikerült osszejonni nos szóval... A valóságban az összes csaj SOKKAL rondabb volt mint a kepeken! Konkrétan volt olyan akit fel sem lehetett ismerni...
Szóval jah nyilván nagyban függ attol hogy kép az hogyan van elkeszitve.
Én sokat használtam és használom is a Photofeelert.
Úgy gondolom, hogy a valóságban nem így látnak az emberek, mivel fényképek értékeléséről van szó.
Viszont jól használható annak előrejelzésére, hogy társkeresőn mennyire leszel sikeres az adott fényképpel.
Férfiként, ha a Photofeeleren 8-9 pont alatt vagy, labdába sem rúghatsz. Tapasztalatból írom, kipróbáltam, nem vicc, nem trollkodás.
Nőként nem próbáltam, viszont raktam fel photofeelerre női képeket, csak próbaképpen.
A kapott pontszámok szerintem itt is hitelesek. Azt mondanám, hogy egy 4-5 pontos képpel már elég jó vagy, fogsz leveleket kapni. 7 ponttól pedig már bombázónak számítasz.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy nem teljesen valós, mert képeket értékelnek.
Két képpel próbálkoztam eddig.
Az egyikkel a kinézetem 5-ös lett (egy barátom készítette rólam egy kirándulás alkalmával; átlagos ruházat, semmi filter), a másikkal 8-as (esküvőn, hivatásos fotós által készített kép, fekete-fehér, öltönyben vagyok rajta, és persze a fotós retusálta is) Szóval a photofeeler abból a szempontból a valóságot adja, hogy ennyit számít, milyen fajta képet raksz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!