Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan/mivel szólistak le 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/mivel szólistak le 1 teljesen idegen lányt az utcán hogyha az megtetszik? 23/F

Figyelt kérdés
Például hogyha sétál az utcán magában 1 lány és én éppen biciklivel vagyok vagy gyalog. Mit mondjak neki? Hordok órát, tehát a mennyi az idő nem jó. És hogyha szólítsak le úgy lányt, hogyha többen vannak 1 "csapatban" és nekem abból megtetszik 1 lány?

2020. okt. 5. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 A kérdező kommentje:
De mit mondjak? Ez a kérdésem!!!
2020. okt. 8. 18:06
 12/120 anonim ***** válasza:
67%
Leírták már hogy nem a szövegen múlik. Úgynevezett zaklató és udvarló is csak külsőben különbözik
2020. okt. 9. 11:06
 13/120 anonim ***** válasza:
90%
Kár,hogy ezt kérdezni kell.Általában a helyzet adja,mikor mit kell mondani vagy kérdezni.
2020. okt. 9. 11:30
 14/120 anonim ***** válasza:
48%
"Helló szépség,hol van itt a pékség?"
2020. okt. 9. 11:32
 15/120 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen helyzetekre nem lehet forgatókönyv szerint szöveget írni, személyiség függő, hogy kinek milyen csajozós szöveg áll jól.

Van aki nevetséges lesz ha megpróbál valami vicces szöveget elsütni, és van olyan srác aki még egy "szia cica, van gazdád?" színvonalú szöveget is elő tud adni olyan sármmal és pajkossággal, hogy helyből leesik a bugyi.

Shakespearet is szavalhatsz vagy Ganxta Zoleet is, ha kényelmetlenül érzed magad közben, hamvában holt az egész próbálkozás.

Ellenben ha kellően humoros és magaddal elégedett vagy, akkor Ladányi Marika néni Háztáji tyúkjaim című könyvéből is felolvashatsz, mert ha előtudod adni magad, akkor azzal is nyert ügyed van.

2020. okt. 9. 17:20
 16/120 anonim ***** válasza:
18%
Sehogy, mert nagy valószínűséggel le fog pattintani. Ha olyan jól néznél ki, akkor már észrevett volna és ő kezdeményezne.
2020. okt. 10. 01:33
 17/120 anonim ***** válasza:
89%

Én is csak megerősíteni tudom, hogy nem kell túlgondolni, barokk körmondatokat és szerenádokat kitalálni. A sikeresség nem ezen múlik, mert nem tudhatod, hogy pl. van-e már barátja. De ha vevő az ismerkedésre, szinte mindegy a megszólítás, viszont ha erőltetett, el is veheti az ember kedvét.

Engem pl. egyszer vonatról leszállva szólított le egy srác. Valószínűleg egy kocsiban ülhettünk, én nem is láttam, de leszállva utánam szaladt és egyszerűen megszólított, hogy nagyon szimpatikusnak tűntem neki, lenne-e kedvem meginni valamikor egy kávét vele. Egyáltalán nem volt tolakodó, még jól is esett, hogy fáradtan, kimerülten is szimpatikusnak talált, de épp mással randiztam már akkor, kis tétovázásom után még ő kérdezett vissza, hogy van-e valakim? Mondtam, hogy alakul, megértette és elköszöntünk.

Ő oldaláról nézve kudarc, de összeségében szerintem nem, mert értékelendő, hogy megpróbálta, szerintem nem voltam vele bunkó, nem vettem el a kedvét így legközelebb lehet olyan lánynak teszi fel ezt a kérdést, aki épp tényleg szingli és nyitott új emberekre.

2020. okt. 16. 11:32
 18/120 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy adonisz lennél akkor még beszélned sem kellene. :)
2020. okt. 16. 21:01
 19/120 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kerdezo, a valaszaidbol itelve inkabb ne kezdemenyezz, mert bukta lesz belole igy is ugy is.

Le lett irva mar vagy huszadjara a lenyeg, te meg meg mindig azt pampogod, hogy”de mit mondjak szorol szora?!?!?” 🤣

Mit nem ertessz azon, hogy ha normalis, magabiztos ferfi lennel, siman oda mehetnel a lanyhoz es bemutatkozhatnal neki, aztan vagy vevo ra vagy nem. Te nyilvanvaloan azt se tudod mit kezdj a helyzettel, igy mar alapjaraton is kudarcra vagy itelve.

Dolgozz magadon, aztan probalkozz!

2020. okt. 17. 06:05
 20/120 anonim ***** válasza:
18%
"Mizu? Vidéki vagy? Mi a körzetszámod?"
2020. okt. 25. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!