Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?
Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.
Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.
Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.
A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.
Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?
Tenyleg allandoan a paroddal peldalozol.
Kit erdekel?
Szerintem nem is szereted, mert folyamatosan bizonygatod magad a gyakori emlitesevel.
Ahha nem bizonygatod.
Ot percbe sem tellett, hogy egy ismeretlennel vitazz. Most eloszor szoltam a temahoz de mar szemelyeskedsz. Miert nem a paroddal vagy? Jaaa hogy nem is olyan joooo...
Nem vagy boldog. Egesz nap itt logsz, frocsogsz es kiereszted az agressziod.
Viszlat.
Sokáig dolgozik ha tudni akarod, de megvárom így valamivel el kell ütni az időt.
Gyűlölettől egyedül te fröccsögsz. Másban a szalkat magadban a gerendat se? Nézd már vissza miket irkaltal. Hanyfelekepp írtad le hogy dogoljek meg? Meg hogy milyen feregnek tartasz stb. Pusztán azért mert nem értek veled egyet. Hazug vagyok mert nem olyan vagyok mint az a kép amit te kialakitottal magadban rólam és minden nőről. Szánni való.
"Sokáig dolgozik ha tudni akarod"
Most leüthetném a magas labdát, hogy nyilván azért, hogy eltartson téged...
Nőnek lenni igenis könnyű. Csak be kell hülyíteni egy pénzes férfit és meg van oldva az élete. A feminizmussal teleitatott világban pedig már azt sem kell teljesítenie ami az egyetlen dolog lenne amiért érdemes lenne egy nőt kitartani: szülni. Ugyan... már joga van nem szülni, joga van abortuszra menni, etc. A pénzes pasas mellett nem kell gondolkodni hogy miből lesz lakás, autó, számlák kifizetése... mindig lesznek drága nyaralások, elit társaságokba járhat, fel lehet vágni a barátnők előtt.
Ennyit jelent 2021-ben nőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!