Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek iszonyú könnyű dolga van a mai világban a társkeresés terén. Miért van még is olyan aki elégedetlen?
Végeztem egy kísérletet, beregisztráltam egyetlen társkeresőbe egy full átlagos 25 éves csaj adataival. A csaj olyannyira átlagos, hogy a volt osztálytársaimat rangsoroltam a külsejük alapján és a középsőt kiválasztottam közülük. Első héten érkezett 877 levél férfiaktól, mindegyiknek visszaírtam, mindegyikkel elbeszélgettem egy kicsit. Igen, volt olyan aki csak szexet akart, kb. 20-30%, volt aki hülye volt nagyon, kb. 10-20%, de a maradék 60%, kb. 500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart.
Miért van az, hogy mégis elégedetlenek egyes nők, holott a mai világban piszok egyszerű egy nőnek társat találni, és abból az 500 pasiból legalább 100 full jóképű is volt ráadásul.
Elég nagy gyökér vagy ha valakinek a beleegyezése nélkül beregisztráltad bárhová... Én tuti feljelentenélek ha megtudnám...
Amúgy meg lehet az a szerinted 100 fullos pasi neki pont nem tetszik, hanem a 20-30% általad hülyének nevezett egyed körül találná meg a szerelmét.
De ismétlem elég szemét alak vagy. Gondolom te is erősíted a pattanásos kockák táborát akik egész nap nyígnak hogy csak a jó pasiknak jut jó nő...
Én sem tudom mire sírnak ennyit, ha a férfiak szerepében lennének, nem is tudom mit csinálnának...
Amúgy a buktató ezzel ott lesz, hogy kb a pasik 20%-át találják a lányok jóképűnek, szóval a maradék rögtön diszkvalifikálva van, az a bizonyos 20% pedig jellemzően a "nagyon hülye, meg csak szexet akar" kategóriából kerül ki. De hát a nők nem adnak lehetőséget sem arra, hogy normális férfiakat ismerjenek meg, inkább sírnak, hogy csak arra kellenek...
Nem érkezett neked 877 levél. Nagyon rosszul készítesz amúgy statisztikát. A szexet akaróknál miért a felső korlátot, a hülyéknél meg miért az alsó korlátot nézed? Nem logikus. 30+20=50 lenne a reális. Just sayin'.
Sőt...Ha igaz is lenne, akkor elég beteg embernek kell lenned ahhoz, hogy ezt végig csináld és 877 levélre válaszolj 1 csaj nevében. Így hiába írunk bármit is, hogy nem, nem úgy van ahogyan gondolod, úgy sem hinnéd el, kár is erőlködni.
Két hete találkoztam az egyik rég nem látott barátnőmmel. Nagyon csinos, aranyos, kedves, stb...(és ezt nem csak én állítom róla)
Több mint egy éve egyedülálló, nem is próbálkoztak nála a fiúk. Ő ezt megunta, ezért felregisztrált egy társkeresőre. Több hónapig volt fent. Alig írtak rá, akik írtak neki, azok sem voltak teljesen komplettek...
Tehát én egy kicsit soknak találom azt a 877 pasit!
"Kicsit" nagyot mondó a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!