Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek iszonyú könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek iszonyú könnyű dolga van a mai világban a társkeresés terén. Miért van még is olyan aki elégedetlen?

Figyelt kérdés

Végeztem egy kísérletet, beregisztráltam egyetlen társkeresőbe egy full átlagos 25 éves csaj adataival. A csaj olyannyira átlagos, hogy a volt osztálytársaimat rangsoroltam a külsejük alapján és a középsőt kiválasztottam közülük. Első héten érkezett 877 levél férfiaktól, mindegyiknek visszaírtam, mindegyikkel elbeszélgettem egy kicsit. Igen, volt olyan aki csak szexet akart, kb. 20-30%, volt aki hülye volt nagyon, kb. 10-20%, de a maradék 60%, kb. 500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart.

Miért van az, hogy mégis elégedetlenek egyes nők, holott a mai világban piszok egyszerű egy nőnek társat találni, és abból az 500 pasiból legalább 100 full jóképű is volt ráadásul.

2016. szept. 20. 21:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
82%
Mutasd már melyik társkereső ez, ahol 100 full jóképű pasi keres komoly kapcsolatot magának. :D (Bár megjegyezném, ez egy elég szubjektív dolog.)
2016. szept. 20. 21:27
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Mert elég kevés, ha egy férfinek annyi az összes jó tulajdonsága, hogy jóképű, főleg hosszútávon.
2016. szept. 20. 21:28
 3/37 anonim ***** válasza:
31%
mert nekik a tokeltes kell alább nem adják max 30 40 évesen
2016. szept. 20. 21:28
 4/37 anonim ***** válasza:
76%

Elég nagy gyökér vagy ha valakinek a beleegyezése nélkül beregisztráltad bárhová... Én tuti feljelentenélek ha megtudnám...

Amúgy meg lehet az a szerinted 100 fullos pasi neki pont nem tetszik, hanem a 20-30% általad hülyének nevezett egyed körül találná meg a szerelmét.

De ismétlem elég szemét alak vagy. Gondolom te is erősíted a pattanásos kockák táborát akik egész nap nyígnak hogy csak a jó pasiknak jut jó nő...

2016. szept. 20. 21:30
 5/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem a tökéletes kell, de lehetnek igényeink, a férfiaknak is vannak.
2016. szept. 20. 21:31
 6/37 anonim ***** válasza:
26%

Én sem tudom mire sírnak ennyit, ha a férfiak szerepében lennének, nem is tudom mit csinálnának...

Amúgy a buktató ezzel ott lesz, hogy kb a pasik 20%-át találják a lányok jóképűnek, szóval a maradék rögtön diszkvalifikálva van, az a bizonyos 20% pedig jellemzően a "nagyon hülye, meg csak szexet akar" kategóriából kerül ki. De hát a nők nem adnak lehetőséget sem arra, hogy normális férfiakat ismerjenek meg, inkább sírnak, hogy csak arra kellenek...

2016. szept. 20. 21:34
 7/37 anonim ***** válasza:
86%

Nem érkezett neked 877 levél. Nagyon rosszul készítesz amúgy statisztikát. A szexet akaróknál miért a felső korlátot, a hülyéknél meg miért az alsó korlátot nézed? Nem logikus. 30+20=50 lenne a reális. Just sayin'.

Sőt...Ha igaz is lenne, akkor elég beteg embernek kell lenned ahhoz, hogy ezt végig csináld és 877 levélre válaszolj 1 csaj nevében. Így hiába írunk bármit is, hogy nem, nem úgy van ahogyan gondolod, úgy sem hinnéd el, kár is erőlködni.

2016. szept. 20. 21:38
 8/37 anonim ***** válasza:
43%
Én nem ilyen ok miatt, de volt, hogy beregeltem nőként társkeresőre. Igaz kutatást nem végeztem, de "kaptam" azonnal a leveleket pedig még képet sem tettem fel. Valós férfiként is fent vagyok, de nő még nem írt.
2016. szept. 20. 21:38
 9/37 anonim ***** válasza:
85%

Két hete találkoztam az egyik rég nem látott barátnőmmel. Nagyon csinos, aranyos, kedves, stb...(és ezt nem csak én állítom róla)

Több mint egy éve egyedülálló, nem is próbálkoztak nála a fiúk. Ő ezt megunta, ezért felregisztrált egy társkeresőre. Több hónapig volt fent. Alig írtak rá, akik írtak neki, azok sem voltak teljesen komplettek...

Tehát én egy kicsit soknak találom azt a 877 pasit!

"Kicsit" nagyot mondó a kérdésed.

2016. szept. 20. 21:39
 10/37 anonim ***** válasza:
71%
Ez van interneten többszörös férfitöbblet van ilyen oldalakon. Férfiként totál értelmetlen felmenni, mert válaszolni sincs idejük a fent lévő nőknek. Max random kiszúrnak valakit, de inkább jobb nem arra alapozni.
2016. szept. 20. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!