Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek iszonyú könnyű dolga van a mai világban a társkeresés terén. Miért van még is olyan aki elégedetlen?
Végeztem egy kísérletet, beregisztráltam egyetlen társkeresőbe egy full átlagos 25 éves csaj adataival. A csaj olyannyira átlagos, hogy a volt osztálytársaimat rangsoroltam a külsejük alapján és a középsőt kiválasztottam közülük. Első héten érkezett 877 levél férfiaktól, mindegyiknek visszaírtam, mindegyikkel elbeszélgettem egy kicsit. Igen, volt olyan aki csak szexet akart, kb. 20-30%, volt aki hülye volt nagyon, kb. 10-20%, de a maradék 60%, kb. 500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart.
Miért van az, hogy mégis elégedetlenek egyes nők, holott a mai világban piszok egyszerű egy nőnek társat találni, és abból az 500 pasiból legalább 100 full jóképű is volt ráadásul.
Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert a számokkal és az arányokkal van a gond elsősorban.
Kereslet-kínálat. A női oldal ennek arányában válik értékesebbé, a férfi meg olcsóbbá.
És rájövünk hová vezethető vissza a férfi oldalon a túlzott önbizalomhiány, nőin pedig a felszínes elszállt gondolkodásmód... Mindez a mesterséges tér hatása.
Nem nagyon érdeklődik utánad 2-3 férfi se nagyon?
Jajj szegény én ráírok egy lányra teljesen kedvesen ismerkedő szándékkal (ráadásul olyan környezetben ahol említi, hogy szívesen ismerkedne) és vissza sem ír. :D
"500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart. "
Aham. És te 1 hét alatt megismertél 877 pasit, és 500 megfelelő volt? Nagyon nem így van és nagyon elhamarkodott ez a következtetés. Aki nem sík hülye, az nem azzal indít, hogy csak szexet akar, akkor sem, ha csak azt akar. Ne mondd már nekem, hogy napi több, mint 100 emberrel érdemben ismerkedni tudtál. :) Amit állítanak magukról, sokszor félig sem igaz, a többi trükk meg csak később derül ki. Amúgy nagyon erősen kétlem azt a 877 levelet. Ráadásul az első napokban jön sok levél, míg új vagy. Azonkívül, amíg nem találkozol személyesen valakivel, addig az egész csak lutri. Sokszor, csak pár hetes személyes ismeretség után derül ki, hogy még sem olyan kerek, mint amilyennek látszik.
Mondd csak, te egy hétig nem dolgozol, nem tanulsz?
Kamu az egész.
Te vagy az, aki mindig azzal jön, hogy egy pasi soha nem talál társat, de egy nőnél mindennap tucat valóban esélyes jelölt próbálkozik? Igazán unalmas már a témád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!