Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek iszonyú könnyű dolga van a mai világban a társkeresés terén. Miért van még is olyan aki elégedetlen?
Végeztem egy kísérletet, beregisztráltam egyetlen társkeresőbe egy full átlagos 25 éves csaj adataival. A csaj olyannyira átlagos, hogy a volt osztálytársaimat rangsoroltam a külsejük alapján és a középsőt kiválasztottam közülük. Első héten érkezett 877 levél férfiaktól, mindegyiknek visszaírtam, mindegyikkel elbeszélgettem egy kicsit. Igen, volt olyan aki csak szexet akart, kb. 20-30%, volt aki hülye volt nagyon, kb. 10-20%, de a maradék 60%, kb. 500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart.
Miért van az, hogy mégis elégedetlenek egyes nők, holott a mai világban piszok egyszerű egy nőnek társat találni, és abból az 500 pasiból legalább 100 full jóképű is volt ráadásul.
Magyarország alle zusamme hülyül.
Hát milyen kormányokat választanak? És ebben benne vannak 18 évesek szavazati is.
Ebben az országban mentálisan beteg emberek élnek többségében vagy hülyék, és ez az élet minden területén megmutatkozik.
9. Én még gyk-n is sokszor találkoztam azzal, hogy egy lánynak annyian írnak a /L szövege után, hogy már vele nem tudsz beszélni.
De én nem hibáztatok senkit, csak az engem is idegesít, amikor lányok panaszkodnak az internetes párkeresésben. Meg úgy igazából élőben is. Aki kicsit bátrabb és elkezd szemezni egy fiúval onnantól kb már el is kérték a számát. Nekem meg nem lehet csak úgy random megszólítani senkit sem, mert elküldenek. De még így is tőlem várják el, hogy kezdeményezzek. Picit fura gondolkodás ez is amúgy.
#15-ös, miért lenne irreleváns? Gondolkodj csak...Abból indulok ki, hogy valaki nem jön össze az első jött-menttel csak azért, mert lehetősége van rá. Sajnálom ha te bele esel abba az x%-ba, akinek mindegy, hogy milyen a lány/nő, csak lyuk legyen a lába között.
Amúgy férfi vagyok.
Tele vannak a társkeresők selejt nőkkel. De a férfiak sem sokkal jobbak. Nem is tudom miért vagyok fent egyáltalán.
Évszázadonként felbukkan 1 értelmes nő, de egyből le is törli magát.
Általában 19 éves anyukákat , és undorítóan kisminkelt alpári nőket látok fenn ilyen társkeresőkön.
Félreérted. Elmagyarázom.
Interneten 10x-es férfitöbblet van.
Hiába van sok olyan, akivel nem illesz össze, mert rengeteg marad nőként, akivel megtalálod az összhangot.
Férfiként meg akivel meg is találod az összhangot, azzal még melletted 10 másik normális férfi is megtalálja.
És ha 10 normális férfi hajt 1 normális nőre 9 úgyis be fog bukni.
Neked fogalmad sincs, hogy milyen amikor elkezdesz beszélni egy nővel az interneten, tök jól elbeszéltek, de egyszer csak eltűnik, mert talált egy szórakoztatóbbat. Én tapasztaltam, ráadásul nem is egyszer.
Ebből adódóan sok nő, aki interneten ismerkedik tulajdonképpen így is áll az egész "kapcsolathoz". Szórakoztass, ha nem hát lesz helyetted 9 más. Ha ÉN várnék el bármi szórakozást az arcomba nevetnének, mert a kereslet kínálat szabálya szerint könnyedén megtehetik.
De én nem akarom pazarolni a szót. Lényeg a lényeg: Interneten ismerkedni férfiként nagy szenvedés. Nőként Kánaán egyszerűen a számok törvénye miatt.
Csak ez akkor elég problémás, ha egy férfi nem bulis típusú, mert az utcán ugyebár meg nem illik megszólítani a hölgyeket. Szóval fogjuk a fejünket, hogy akkor mégis hol a fenében lehetne normális arányok mellett ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!