Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek iszonyú könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek iszonyú könnyű dolga van a mai világban a társkeresés terén. Miért van még is olyan aki elégedetlen?

Figyelt kérdés

Végeztem egy kísérletet, beregisztráltam egyetlen társkeresőbe egy full átlagos 25 éves csaj adataival. A csaj olyannyira átlagos, hogy a volt osztálytársaimat rangsoroltam a külsejük alapján és a középsőt kiválasztottam közülük. Első héten érkezett 877 levél férfiaktól, mindegyiknek visszaírtam, mindegyikkel elbeszélgettem egy kicsit. Igen, volt olyan aki csak szexet akart, kb. 20-30%, volt aki hülye volt nagyon, kb. 10-20%, de a maradék 60%, kb. 500 pasi egy hét alatt, értelmes volt és komoly kapcsolatot akart.

Miért van az, hogy mégis elégedetlenek egyes nők, holott a mai világban piszok egyszerű egy nőnek társat találni, és abból az 500 pasiból legalább 100 full jóképű is volt ráadásul.

2016. szept. 20. 21:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
38%
Mert nekik semmi sem elég...
2016. szept. 21. 00:17
 32/37 anonim ***** válasza:
34%
A világ nem az igazságra épül, az élet bármely területén lehet ezt tapasztalni, igen nagyok a különbségek a nemek közt, de ezzel nem lehet mit tenni, nem kell ennyire kapcsolat függőnek lenni, hogy erre fókuszáld az életed, én is így vagyok sokszor, csináltam kísérletet is ugyanígy, az eredmény hasonló lett, a probléma gyökere az, hogy a világ gyökeresen megváltozott pár évtized alatt, de nagyobb előrelépés nem történt a probléma terén, a megoldás egy univerzális társkereső lenne, minimális összegért, ahol a két nem kivan egyenlítve, egyenrangúként van kezelve, ahol esélyt kap az is aki nem tökéletes. Erre jó megoldások, ha egy lányra csak adott számú fiu írhatna rá, illetve a lányoknak kötelező lenne fiuknál kezdeményezni, hogy használhassák a társkeresőt, egy komolyabb leírás arról, hogy mi célból van az adott oldalon, lehessen tudni ki akar csak dugni illetve ki szeretne ismerkedni kapcsolati célból, külön csoportosítani adott opciók alapján az embereket.
2016. szept. 21. 02:08
 33/37 anonim ***** válasza:
61%
#32 a nőket soha, semmilyen módon nem tudnád rávenni, ne csak az legjobban kinéző férfiakkal álljanak szóba. Az összes nő eltűnne egy pillanat alatt arról a társkeresőről, ahol bármiféle kötelező levelezést kellene folytatni (számukra) béna/ronda/unalmas férfiakkal.
2016. szept. 21. 02:58
 34/37 anonim ***** válasza:
70%

Nem semmi.. Én is csináltam hasonló kísérleteket, bár nem ilyen részletességgel. Azért én is ilyen eredményeket kaptam.

De nálam a csattanó az, hogy nem más képét raktam fel, hanem a sajátomat.. megjegyzem, 26 éves fiú vagyok :D igaz, elég babaarcú (és amikor a kép készült, még hosszú hajam is volt). Csak egy szűk óráig voltam fent, de fél tucatnyian már a kezem is megkérték, meg ugye jöttek a szex ajánlatok xD Haverokkal szétröhögtük magunkat..

Szóval ezek után olyan messzire kerülöm az online társkeresőket, amennyire csak tudom. A nők többsége úgyis csak önbizalom-pátyolgatás miatt van fent, a kevés maradék aki valóban párt keres meg szinte órákon belül "elkel".

2016. szept. 21. 05:33
 35/37 anonim ***** válasza:
85%

Egy akárkit bármikor felszedhetnék, ez tény, ha szexkapcsolatot akarnék, az is könnyű lenne, ez is tény, de én nem egy akárkit akarok, azért, hogy ne legyek egyedül, és nem vágyom szexkapcsolatra sem, egy hozzám illő társat szeretnék, amilyet viszont nem könnyű találni. Nem, nem az igényeim vannak elszállva, akármennyire is szeretnék az itteni nyafogó kisfiúk ezt elhitetni magukkal meg mindenkivel, én magamhoz mérem a szempontjaimat, és ezt már pasik is alátámasztották, hogy hozzám igazítva rendben van, és nincsen semmi kirívó.

Azért azt áruld el, kérdező, mi értelme lenne annak, hogy fűnek-fának esélyt adjak, hátha alapon, aztán ha 1-2 hét után kiderül, hogy mégsem működik, akkor megyek próbálkozni a következővel? Ezzel csak a magam és mások idejét is rabolnám, ráadásul elég rossz vélemény alakulna ki rólam. Én már elmúltam 30, mikor még tapasztalatlan voltam a társkapcsolatok terén, sokkal több dolgot elnéztem, mint most, tanultam a tévedéseimből. Nem keresek görcsösen társat, elég jó formában is vagyok, sokan nem néznek ennyi idősnek, amennyi vagyok, nem lettem lestrapált, egyedül is megvagyok, nem hajt a tatár, és nincs kényszer, hogy legyen párkapcsolatom. Volt már párkapcsolatom, jól ismerem magam, tudom, hogy mi az, ami számomra elfogadható, és mi az, ami nem. Nekem csak egy hozzám illő kell, akivel jól érezzük magunkat együtt, akivel tudunk hosszú távra tervezni, a többi nem számít.

2016. szept. 21. 09:02
 36/37 anonim ***** válasza:
88%
Én ezzel nem értek egyet. Lehet csak én próbáltam rossz helyen, vagy nem volt szerencsém. Kevés ismerősöm van de a legtöbb szerint egész jól nézek ki és talán még humorom is van. Regisztráltam pár helyre. Rengeteg üzenetet kaptam, hogy milyen gyönyörű vagyok és ismerkedjünk. Ennek a nagyrésze csak szexet akart (akik szörnyen néztek ki azok is), volt pár aki tűrhető volt de vagy ellaposodott a beszélgetés mert max tőmondatokat írt, vagy a többi aki vissza se írt vagy nem volt hajlandó neten ismerkedni és elvárta, hogy utazzak el hozzá. Olyat akinek van esze és egészen jól néz ki valamint nem csak megfektetni akar még nem találtam egyet sem a másfél év alatt. Lehet, hogy sok pasi van de a társkeresőkön szerintem csak az alja szint a megtalálható. Bocsi a véleményem miatt. 21/L
2016. szept. 21. 14:45
 37/37 anonim ***** válasza:
15%
A nőknek sosem elég semmi se.
2016. szept. 21. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!