Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nőnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?

Figyelt kérdés

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

2020. szept. 22. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
100%

A párommal egy adott társaságban ismerkedtünk meg. Beszélgettünk, majd neten folytattuk. Nyilvánvaló volt a beszélgetés során, hogy nagyon jól elvagyunk, tetszünk egymásnak. Ugyanolyan részem volt abban, hogy létrejöjjön a kapcsolat, mint neki. Nem volt egy tesze-tosza alak, akiből ki kellett könyörögni mindent, de én is lelkesen jeleztem neki, hogy vágyom rá, nem vártam, hogy szórakoztasson, teperjen. Hamar összejöttünk, és egyenrangú kapcsolatban élünk azóta is.

Miért lennék én pl. ettől nárcisztikus? Nem jártam Tinderre meg hasonló helyekre, nem játszottam a hercegnőt, sok embernek adtam esélyt arra, hogy megismerkedjünk, beszélgessünk, és nem voltam passzív fél.

Mondd meg, hol ebben a nárcizmus?

Nekem nem lenne gondom azzal, hogy megkérjem a párom kezét, de szerinted a legtöbb férfinak jól esne, ha a nő tenné meg? Nem gondolod, hogy ez egy globális berögződés?

A másik pedig: Az első párom bántalmazó volt. Amikor ismerkedtünk, ennek semmi jele nem volt. Mondd, szerinted hány bántalmazó megy neki úgy a randizgatásnak, ismerkedésnek, hogy már akkor is látszik, milyen? Olyankor minden ember mutat egy mázat, a legjobb oldalát igyekszik megcsillantani. Persze, vannak olyanok, akiken rögtön látszik, de azokkal megszakítottam az ismerkedést. Az első páromnál 18 éves voltam, 0 tapasztalattal, az elején pedig kedves, gyengéd volt, semmi jele nem volt annak, hogy bántani fog, mégis megtette. Nos, akkor hol az én hibám ez? Amint rájöttem, hogy javíthatatlan a dolog, és bántalmazó, szakítottam. Kevesebb, mint egy évet voltam vele együtt.

Akkor mégis miért definiálna engem örökre ez, mikor utána már sikerült normális férfit kifogni? Ebben segítettek a rossz tapasztalatok, már jobban tudtam, mire kell figyelni. A legtöbb ember hibázik, pláne fiatalon.

Ebben mi a nárcizmus, mesélj...

Vagy abban, hogy nem fogom azt beismerni, hogy én egy éhenkórász lennék, mikor fenntartom magam, dolgozom, és egyenlően kiveszem a részem anyagilag a közös életből?

Vagy még egyszer megkérdezem: Azért miért én vagyok beteg és nárcisztikus, meg alantas személy, mert szerintem nem az én hibám az, hogy fogdostak, mint valami élettelen guminőt, konkrétan random p.inán és mellen markoltak, és azt terjesztették, hogy egyszerre ketten d.ugtak meg, wc-ben szopok, miközben nem történt ilyen?

2020. szept. 23. 16:29
 72/87 anonim ***** válasza:
91%
A nő választ? És neked fegyvert tartanak a fejedhez hogy lehuzos nővel legyél? Oh vagy a normális nők nem akarnak téged? Vajon mi lehet az oka?
2020. szept. 23. 17:21
 73/87 anonim ***** válasza:
5%
Pontosan azért vagy nárcisztikus, mert pár hozzászólással feljebb még személyemet szidtad, nincs konkrét válasz a kérdésekre, terelsz, majd próbálod magad beállítani áldozatnak. Te "csak a körülmények áldozata lettél". A másik erre vezető diagnózis, hogy egyből leírod vmi senkiházinak a másikat, s te miből gondolod h normális nők nem akarnak engem? Miből gondolod azt h nekem nem jó a magánéletem? Miből gondolosz te bármi negatívot rolam? Mert lemerem írni h szrok a véleményedre ezek miatt? S pont az ilyen hozzáállás miatt fogja leszrni az értelmesebb férfi a nőket válogatás nélkül. Az eredeti kérdés az volt h könnyű-e nőnek lenni, még mindig az a válaszom, igen, mert hazudozik, manipulál, majd sír a szája mikor bebizonyosdnak ezek. Ilyenkor jön "de én elvagyok nyomva, engem bántottak, én törékeny nő vagyok". Ezek az érzelmi manipulációk nem érdekelnek. 2-vel feljebb meg bőszen szídtál itt mindent. Ezért vagy nárcisztikus.
2020. szept. 23. 17:52
 74/87 anonim ***** válasza:
3%

A kapcsolatban a no valaszt. Kb pasi orul, ha akad neki olyan. Plane, ha meg tetszik is neki a no.

Gondold el, ha egy rakat pasi kozul valaszthatsz, es azt, hogy a nok kb rad sem neznek.

Ezert is van az, hogy sok pasi felesegul veszi az elso baratnojet.

2020. szept. 23. 18:00
 75/87 anonim ***** válasza:
100%

Te meg idegbeteg. De nem válaszoltál a kérdésre. Tart valaki fegyvert a fejedhez hogy az általad elitelt nő típussal legyél?

Azért feltetelezek ilyeneket rólad mert agresszívan szidod az egész női nemet emiatt nem hiszem hogy lenne párkapcsolatod. Mert nekem van párom akivel tökéletesen meg vagyok elégedve, működik minden szóval nincs miért frusztraltnak lennem, nem szidom a férfiakat. Csak téged. De hál istennek nem te kepviseled egy személyben a férfi nemet, mert azt kikérnék maguknak. Ellenben te egy frusztrált kis görcs vagy aki folyamatosan csak mocskolodik de érvei nincsenek. Ha megcafolom az elmeleted miszerint a pénzre megyek meg hogy legyen haza a pasinak meg ez az amaz akkor jössz azzal hogy "kiterdekelhogymidvan". Mi a fsz? Nem érted mennyire semmi értelme a pattogasodnak?

2020. szept. 23. 18:02
 76/87 anonim ***** válasza:
2%
75, szimplán nem beszélünk egy nyelvet. Válaszolok a kérdésedre: senki nem tartott fegyvert a fejemhez, de amikor randizgattam 50nőből 49 ilyen volt, akkor miről beszélsz szégyenember? Tinderen 1000ből 998 nem képes válaszolni, vagy egyszerűen hülyének néz, akkor miről beszélsz? Nem érdekel hogy hazudozol. Tudod a másik némberek is ezt csinálják: Nem számít a pénz, de nem férfi a férfi új lakás nélkül. Csavarod, ködösítesz, hazudozol. Az nem mocskolódás ha leírom a tapasztalataim, vagy más is leírja, alátámasztja, te meg jössz ezzel "jajj én a szegény". Kit érdekel a hazudozásod? Azt sem hiszem el amit kérdezel. Olyan szinten semmitérő vagy számomra, h el sem hiszed. Nem fogom idemásolni az eddig hozzászólásaid, nem érdekel hogy próbálod elterelni, megmásítgani, majd adni a szépet. Semmi értelme. Nárcisztikus beteggel nem vitatkozunk, szürke kő, otthagy, ráhagy. Pusztuljon vele más, én nem fogok szremberből normálisat csinálni. Nem lehet, mert semmire sem válaszolsz, csak hazudozol. Ha választani kellene ki maradjon, egy döglégy vagy egy hozzád hasonló nő, a légyre szavaznék, mert az nem próbál meg átbszni utána, meg manipulálni. Értem én h játszmázás az életetek, de mindennek van egy határa. Ha meg nem számít a külsőtök, megsértődtök, mert másotok nincs ami egy fickónak kellene. Azt meg tanuld meg, két fajta férfi létezik, az egyik aki pitizik, csak h pnához jusson, a másik meg az én fajtám, aki telibeszrja az összeset, aztán mégis jöttök, vagy ha te, akkor másik 3 dögevő, leszólítanak, előadják a szépet, mert a lové, a sportos test, a vagánykodás az kell, azt utána jönne a manipuláció, érzelmi terror, és a többi. Azt végig van sértve az összes úgy mint te, és még csak nem is értik h "miért". Akkor légy buta. Szóval válasz a kérdező kérdésére még mindig ugyanaz a válasz részemről.
2020. szept. 23. 18:37
 77/87 anonim ***** válasza:
0%
De az vagy, mert egesz nap itt frocsogsz. Miert nem a paroddal vagy? Miert erdekel mit valaszolnak itt? Miert jarkalsz vissza?
2020. szept. 23. 18:37
 78/87 anonim ***** válasza:
3%

"szidod az egész női nemet emiatt nem hiszem hogy lenne párkapcsolatod"

Mindig azt mondtam van kivétel, 50-49 retardált mint te, de én megtaláltam akit kerestem, amelyik képes és tud adni önzetlenül is. Érdekes neki is ez a véleménye a nők zöméről mint amit leírtam, vagy amit más férfi is tapasztal. Hogy lehet ez? Mindenki hülye aki ellent mond neked? Vannak még nők akik s nem versenyezni akarnak a férfivel hanem kiegészíteni. Te azt sem tudod miez, mert abban a pillanatban előjön belőled a kisebbségi komplexus...

2020. szept. 23. 18:45
 79/87 anonim ***** válasza:
94%
Ja, gondoltam hogy az a válasz hogy minden nő ilyen és ha valami olyat mondok ami cáfol téged akkor csak hazudhatok. Tudod mi a legfontosabb különbség kettőnk között? Én este befekszek a párom mellé akit szeretek és aki szeret, szexelünk, jól érezzük magunkat együtt. Te meg továbbra is szidni fogod a világot, fröcsögsz, gyűlölködsz. És ezzel csak saját magadat mergezed meg. De hát ha neked így jó akkor csináld. Felőlem.
2020. szept. 23. 18:45
 80/87 anonim ***** válasza:
3%
Ez kb úgy hangzott, hogy most irigynek kell lennem rád, mert van egy időtöltő balekod? :) 1 dolgot tudsz, párkapcsolatosdival dobálózni (de úgy h a másiknak is van), mint valami ovodás: "bibi nekem 2 szem rágóm van, neked csak 1". Nem hat meg a világképed, sem a felsőbbrendűségi útmutatásod. Ez rám nem hat, mivel tudom h neked nincs másod, csak a párkapcsolatosdid. Gondolom a te balekod a világ leszebb kanja, az úristen ;) 2-3 év múlva is ugyanezt mondod majd, csak más személy lesz ott az ágyban.. Jól látod, nem érdekel, de te csak ebben tudsz játszmázni az ép aktuális emberrel. Nem fogom magam ismételgetni miért hazudozol, egyszer majd rájössz (vagy nem).
2020. szept. 23. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!