Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nőnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?

Figyelt kérdés

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

2020. szept. 22. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
72%

20 Nem én hazudozok, te élsz egy alternatív valóságban, ráadásul ezek szerint még azt sem érted, amit magad írtál le.

Ezt írtad:"Egyetértek azzal, hogy könnyű nőnek lenni, hiszen sokkal jobban válogathatnak, sőt el is tartathatják a pasival magukat."

Erre válaszoltam, amire azt mondod hazugság.

Tehát tulajdonképp te saját magad hazudtolod meg.

A randis kávé meghívással meg takarodj már, ha szerinted eltartasz valakit mert elhívtad férfiként egy 400Ft-os kávéra, akkor azt kívánom neked, hogy amíg élsz ne legyen többed 400Ft-nál,amit szívesen oda is adok neked.

Nem mellesleg te voltál ilyen buta, hogy felhoztad ezt az egyértelmű hazugságot, hogy a nők eltartathatják magukat, ezért nem is értem hogy van képed ahhoz, hogy azt állítsd ez az én problémám. Én a hazugságaidat cáfoltam meg, amire nem is vagy képes érdemben reagálni,továbbra is csak hazudozol és kiforgatod szándékosan amit írtam.

2020. szept. 22. 14:59
 22/87 anonim ***** válasza:
16%

"hogy felhoztad ezt az egyértelmű hazugságot, hogy a nők eltartathatják magukat, "

Ebben mi a hazugság?

2020. szept. 22. 15:04
 23/87 anonim ***** válasza:
73%

22 Eltartathatják magukat, de a legtöbb nőt senki nem tartja el. Ez a hazugság része, hogy ezt sugalltad. Pedig a férfiak előtt is nyitva áll a lehetőség, pont annyi esélyük van rá, mint egy nőnek.

Ebben az esetben miért is van ez a női lét előnyeihez sorolva?

2020. szept. 22. 15:06
 24/87 anonim ***** válasza:
88%

Vicces, mikor ezt olyan fiúkák nehezményezik, akik anyucinál laknak, és anyuci eltartja őket.

😂

2020. szept. 22. 15:22
 25/87 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé csak a saját szemszogedbol kozelited meg a dolgot.

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül

Ja, gondolod te. Csak lehet hogy akit te jó pasinak tartasz nekem mondjuk nem jön be, vagy nem tetszik valami tulajdonsaga vagy messze van és marad kb 50 alkalmas a környéken.

a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb.

Az ilyen férfiak nagy része csak dugni akar, persze szexre könnyen találunk alfakat, de ha többre vágyik az ember messze el kell kerülni ezt a típust.

Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Marha nagy tévedés. Nagyon nehéz olyat találni aki minden elvarasnak megfelel, hisz ha úgy lenne ahogy mondod nem is lenne szingli nő.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Nézőpont kérdése. Felhoztak már itt fentebb az egyedülálló anyákat vagy a munkahelyi hátrányokat vagy az erőszakot ami a nőket nagyobb részt érinti mint a férfiakat. Gondolom ezeket nem irigyled a nőktől.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

Azért nem minden férfi merül ki annyiban, hogy mindegy csak legyen lyuk a lába között. Nem kellene ennyire leegyszerűsítened a saját nemedet. Normális férfinak igénye van arra szerintem hogy értelmesen társalogni tudjon a partnerével és értsen valamihez a nő, talpraesett legyen. Esetleg úgy kellene fogalmaznod hogy NEKED mindegy milyen a nő.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Ez normáliséknál megbeszélés kérdése.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

Szexet találni baromi egyszerű. Minden más ugyanolyan nehéz vagy nehezebb mint egy férfinak. De igazából mindegy is mert te ezt az egy nagy előnyt sajnálod nem igaz?

2020. szept. 22. 15:26
 26/87 anonim ***** válasza:
23%

"Pedig a férfiak előtt is nyitva áll a lehetőség, pont annyi esélyük van rá, mint egy nőnek."'

Ez hazugság! Ha végeznénk statisztikát, kijönne, hogy a 100 eltartottból max. 5 a férfi, a többi nő. Tehát arányaiban jóval-jóval több a nő, hiába pampogsz,. ez így van mindenkinek a környezetében!

A másik meg a kettős mérce! Ha egy gazdag pasinak otthon van a párja, mert "megteheti" és háztartásbeli, kb. teljesen elfogadott.

De ha egy gazdag nőnek (ami ugye megint csak ritka) nem dolgozna a pasija, és csak otthon döglene, kb. mindenki leköpdösné!

2020. szept. 22. 15:27
 27/87 anonim ***** válasza:
10%

"Nagyon nehéz olyat találni aki minden elvarasnak megfelel"

Ez is csak azért van, mert annyi bókot meg ajánlatot kapnak a nők, hogy az egekben vannak tőlük az igényeik, és valóban a férfiak felső 10 %-ából válogatnak, vagy az kellene nekik, ők hiába csak átlagosak!

Utána meg sírnak hogy nem találnak pasit, mert a felső 10 %-ból nem juthat ugye mindegyik nőnek!. Brühühüh!

2020. szept. 22. 15:32
 28/87 anonim ***** válasza:
81%

Kb. 10-ből 8 férfi szépnek tart, mindig is kezdeményeztek nálam amióta felnőtt vagyok, adok is magamra, tehát szerintem mondhatjuk, hogy egy szép nő vagyok. És nem, nem érzem azt, hogy könnyű lenne az életem. Nekem sokáig nem volt igazán önbizalmam, 27-28 éves koromra építettem fel úgy-ahogy. Az, hogy a férfiak bámulnak, és megd.ugnának, lelkileg nem jelent nekem semmit. Mindig olyan férfira vágytam, akivel együtt öregedhetünk meg, mellé pedig nem csal meg, gondolkodásban, mentalitásban összeillünk, és a vonzalmat is fenn tudjuk tartani. Ha jó eséllyel szeretnél egy életre tervezni, ehhez partnert sem könnyű találni senkinek, maximum nagyon egyszerű embereknek (nem lenézésből írom).

Ezek mellett pedig röhöghettek így a metoo-n, meg az elnyomáson, de tizenévesen már azt éltem meg, hogy gátlástalanul fogdostak az fiú iskolatársaim, alám nyúltak, mellemre markoltak, olyanokat terjesztettek, hogy ez meg az meg.dugott, megujjazott a wc-ben, és akkor is folytatták, ha pofán vágtam őket, sőt, meg is sértődtek, lehordtak, hogy hogy merem őket megütni. Nyilván ez normális, persze. Ha elmondtam valakinek, vagy azt kaptam, hogy azért teszik, mert vonzó vagyok, ők meg éretlenek (már tudom, hogy ez igaz, de ez nem menti fel őket), vagy azt, hogy nyilvánvalóan egy kis qrva voltam, normális lányokkal nem tesznek ilyet. Pedig semmilyen szexuális kapcsolatom nem volt akkor még, csóknál tovább nem jutottam senkivel. Ezeket én masszívan bántásnak éltem meg, és tini fejjel egy percig nem tudtam elhinni, hogy ezzel vonzalmat fejeznek ki, azt gondoltam, hogy nevetségesnek, h.ülyének tartanak, és ennek hatásai kb. 25 éves koromig kitartottak pl. olyan formában, hogy ha láttam mondjuk boltban a szemem sarkából, hogy valami férfi felém néz, az volt az első gondolatom, hogy rám fog markolni, vagy hülyének néz, valami furcsa rajtam.

Mivel semmi önbecsülésem nem volt, bántalmazó kapcsolatom is volt (verbális bántalmazás a végsőkig, fenyegetés, enyhe szexuális bántás), ráadásul sikertelen és marhára nem vonzó, incel alkat, fejben iszonyú beteg sráccal, mert ő volt az első, akitől az elején úgy éreztem, hogy tiszteletet, szép szavakat kapok, és végre szerelmet vár tőlem, komoly kapcsolattal.

Az egész társkeresési kálváriámat nem írom le, mert hosszú lenne, de az a lényeg, hogy nem könnyen találtam meg a társamat, és én is kaptam rengeteg bántást, csak nem elutasítás során, hanem félresikerült ismerkedések, kapcsolatok által. Nem hiszem, hogy sokkal jobb az elutasításnál az, amikor valaki olyan bánt, akit közel engedsz magadhoz. És nem, nem azért kaptam, mert csak a felső 5%-kal áltam szóba, és nem értettem meg, hogy oda én nem vagyok elég, mielőtt valaki elkönyvelne ilyet. Mindenféle külsejű és státuszú sráctól kaptam sz.art, mivel nem volt még emberismeretem, sem önbecsülésem. De ez őket nem menti fel, és nem tesz engem 100%-ban felelőssé.

Lehet azon is gúnyolódni, ha valaki munkahelyen metoo-zik, közben pedig csak annyiról van szó, hogy nem szeretnénk átélni annak a felnőttkori verzióját, amit az általam leírt kanos tini srácok műveltek pl. velem is. Nem szeretnék szexuális célzásokat, öltözékemre való nyálcsorgatós megjegyzéseket kapni a munkahelyemen, és nem szeretném, hogy a felettesem dörgölőzzön hozzám, és mondjuk attól függjön a szakmai előmenetelem, hogy nő-férfi aspektusban úgy viselkedem-e vele, ahogy ő azt szeretné. Normális, laza, baráti-kolléga viszonyt szeretnék, ahol megadják az alapvető tiszteletet, amit egy férfikollégának is megtesznek. Ha nem bírja ki, hogy ne udvaroljon, akkor kulturáltan próbálkozzon és értsen a nem-ből. Ha ezt megteszik, akkor értelmes nő nem fog metoo-zni, csak hisztisek, akik túltolják. Van ilyen is persze, de általában nem ez a helyzet még mindig.

"Az országokban ahol semmibe veszik a nőket kb. érdekes ott tisztelettel állnak a férfiakhoz. Ez a nagy egyenjogosodás ami elrontotta az egészet. Nem azt mondom, hogy bántani kell a nőket, de már egyáltalán nem tisztelik a férfiakat."

Ez a komment például keményen beteg. Ebből látszik, hogy nem tiszteletet várnak el egyesek, hanem alárendeltséget. Az egyenlő jogokkal bajotok van. Mindig azt mondjátok, hogy azzal van a gond, ha egy nő többletjogokat akar, de szerintem marhára nem így van, hanem úgy, hogy többletjogoknak fogjátok fel a nők szabad akaratát. Sokakat zavar, hogy a nő "visszap.ofázhat", dönthet, vagy akár az, hogy rendelkezhet a vagyona felett, eldöntheti, hogy akar-e gyereket vagy nem, nem hajlandó hagyományos háziasszonyt játszani, ha ő is dolgozik (nem a férfiak akarták, hogy dolgozzanak a nők, így nem várhatjuk el a házimunka megosztását, igaz? :D), egy szóval zavar, hogy szabad emberek, ugyanazokkal a jogokkal, mint a férfiak.

Egyébként miért járna alanyi jogon több tisztelet egy férfinak, mint egy nőnek? Én megadom az alap emberi tiszteletet mindenkinek, ameddig ő sem tagad meg emberi mivoltomban, de azt a tiszteletet, amit ezen felül kaphat egy ember, ki kell vívni. Szerintetek az tisztelet, amit kiszolgáltatott, semmibe vett nőktől kapnak férfiak?

2020. szept. 22. 15:33
 29/87 anonim ***** válasza:
88%

"Nézd meg tinderbáttyán a válogatósdit, vagy ezt:"

Valami hisztis hülyegyerek firkantott egy diagrammot szintén hisztis hülyegyerekeknek.

2020. szept. 22. 15:37
 30/87 anonim ***** válasza:
16%

29. Cáfold meg, hogy nem így van!

Felmész a társkeresőre, kb. minden nő kap levelet, nem is egyet, kinézettől függetlenül.

Pasiként meg tényleg max. a felső pár százalék kap egy-két üzenetet.

A másik meg, ha a férfiak elé raknánk 10 nő fényképét, hogy melyiknek adnának esélyt, kb. 7-8-at tuti kiválasztanának vegyesen.

A nők meg max. 2-3-at, és azok is ugyanaz a 2-3 lenne mindenkinél kb.

2020. szept. 22. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!