Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nőnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?

Figyelt kérdés

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

2020. szept. 22. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
0%
61es, igazat szólsz. Eddig 99% az első randin megfeküdt és igen csak szép lányok voltak. Erkölcs = 0. Ha velem lefekszik, mással is. Szóval tényleg nincs más értékük mint a testük.
2020. szept. 22. 22:47
 62/87 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a valóságban azt jelenti, hogy mikor veled találkozik, legyen egzisztenciája, lakása/háza, vagyona, megtakarítása, és rittyensten fel legalább egy fél családot nő nélkül, hogy a készbe beülhess. Ettől a ponttól kezdve neked nem kell több, mint "egy normális állás"."

Na ezzel nagyon mellé nyultal. Nekem van házam szóval nem szorulok arra hogy beleüljek a keszbe. Még kényelmesebb ha nincs saját lakása mert akkor nem kell dillemazni azon hogy ki költözzön kihez. Ellenben volt már olyan párom aki a lehúzásra ment, mert igen, férfiban is van ilyen. Rohadjak meg hogy ez nekem sem felel meg. Azt jelenti a normális stabil állás hogy ne nekem sírjon már hogy nincs pénze cipőt venni. Persze előfordul hogy megszorul az ember, de ezek a pasik olyanok voltak akik nem is akartak kijonni a gödörből. Azt hitték a hülye nő majd megoldja helyettük. Volt ám sírás mikor kidobtam őket. Szóval nehogy azt hidd hogy csak a férfiakat használhatjak ki.

De hiába mondom neked. Aki egy olyan mondatból hogy legyen normálisan munkája azt szűri le hogy milliós egzisztencia kell az olyan szinten korlátolt és előítéletes hogy úgyse lehet meggyőzni hogy nem minden olyan fekete és fehér mint amilyennek te látod. Nagyon sajnálom hogy lemaradtal amikor az észt osztották.

2020. szept. 23. 05:16
 63/87 anonim ***** válasza:
100%
Tindeeer? Bele sem kezdek. Az insta oldalukat reklamozo, rudtancos, luxusfelesegjelolt nokbol van inkabb.
2020. szept. 23. 09:29
 64/87 anonim ***** válasza:
7%
62-es, kevered a szezont a fazonnal és már megint a személyem elleni szidalmazás, mikor nincs észérved. "Nagyon sajnálom hogy lemaradtal amikor az észt osztották.". De ugye betegfejűnek ezt a képébe vágni arrogáns mi? Messziről büzlik rólad is a nárcizmus, rodthatabb szaga van mint két zsák halott macskának. Azokat a hapsikat te választottad. Kizárólag te engedted őket magadhoz közel, mert neked ez kellett. Erről ki tehet? Te. Mert a férfi kezdeményez (elvárjátok), majd ti hozzátok a döntést hogy igen vagy nem. Te rosszul döntöttél, most meg szidod a döntésid miatt a férfiakat meg személyeskedsz azzal, aki ezt el meri neked mondani. Senkit nem érdekel h te mit értél el, örököltél, vagy milyen igényeid vannak. Ezek a kanok meg azért gerjednek itt az oldalon is, mert pofátlanul nagy elvárásokat dobnak eléjük, és most nem arról van szó h éljen egyedül vagy oldja meg az életét, hanem arról h semmi nem jó. Az se ha milliókat keres, az se ha semmit, az se ha zöld a szeme, az se ha piros, mindezt azért mert nem kaptatok két olyan atyai pofont fiatal korotokban, hogy a fal adja a másikat. Akkor tudnád a miheztartást, meg h mi a határ, de gondolom se anyád se apád nem volt, zabigyerek vagy te is. (én telibeszrom a pénisszel nem rendelkező feministákat meg az igényeiket, így a tiédet is).
2020. szept. 23. 13:26
 65/87 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa szóval ha én nőként szar pasit választok akkor ott rohadjak meg úgy kellett nekem.. De ha te férfiként futsz bele egy ilyen nőbe akkor az összes nő büdös kva. Nem érzed az ellentmondást? Neked is megvan a lehetőséged hogy normális nőt válassz ne penzehest. Ha sokadjára se sikerül a megfelelőt választanod az nem a te hibád vajon? Én tanultam a hibaimbol és meg is találtam a megfelelő férfit aki ugyanúgy tisztel ahogy én őt és ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint én. Érjél még egy kicsit a feladatra ha ezt nem sikerült megértened.
2020. szept. 23. 15:50
 66/87 anonim ***** válasza:
100%
De persze gondolom most jön az hogy nem tudsz normális nőt választani mert minden nő egyformán krva. :D
2020. szept. 23. 15:54
 67/87 anonim ***** válasza:
3%
65, már megint visszakanyarodunk az elejéhez. Azt felejted el h a nő mondja ki az igen-t, és nem a férfi. Miről beszélsz? Nem látod miket írnak ide nők? Nem látod milyen "válogatósdi van" a piacon? Ne hazudozz, nekem nem meséled be h "szegény te", mert a választottjaid le akartak húzni. Te választottad. Én meg ott rontottam el, hogy hallgattam a magadfajtákra. Nem szabad, hazudozol manipulálsz önző céljaid végett, úgy ahogy a többi. Kritikát nem tűrsz és soha nem kérsz bocsánatot gondolom. A felelősségről meg nem is beszélek. Szóval nárcisztikus barátom, nekem nem kell vetítened.
2020. szept. 23. 15:56
 68/87 anonim ***** válasza:
92%
#65/66 Szerintem ignoráld ezt az ostoba, kétszínű fajankót, logikát ne várj tőle. A nő mondja ki az igent és nem a férfi, jó vicc. Mindkettő mondhat igent és nemet is. Rád vetíti ki az elcseszett kis életét és inkább minden nő hülye csak ő helikopter.
2020. szept. 23. 15:59
 69/87 anonim ***** válasza:
6%
68, miért te mész felszedni a fickókat? Csak erre válaszolj, mert ész érvek helyett csak a személyes szidalmazás megy részedről. Ha csak ennyire vagy képes, akkor hogy jellemeznéd magad? Mert szerintem egy felszínes, álomvilágban élő sz.rember az ilyen, ha férfi ha nőnemű.
2020. szept. 23. 16:02
 70/87 anonim ***** válasza:
28%
A férfinak kérik meg a kezét, vagy a nőnek? Ember, tényleg agyhalott vagy. Letagadnád még a napot is, csak nehogy kiderüljön mekkora nárcisztikus állat vagy te is :/
2020. szept. 23. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!